Drukkerij Haletra met derde generatie klaar voor de toekomst

07/10/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 06/10/13 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Na ruime tijd van grondige voorbereiding hebben Werner en Kurt Paredis besloten om het roer van het familiebedrijf in goede handen over te dragen.

Drukkerij Haletra met derde generatie klaar voor de toekomst

Het directiecomité zal voortaan bestaan uit de eerder dit jaar aangetreden CEO Dirk Mewissen, geassisteerd door enerzijds operationeel directeur Raf Smeets en anderzijds de familiale aandeelhouder Dieter Paredis, tevens derde generatie en zoon van Werner Paredis.

Het nieuwe directiecomité heeft een duidelijke toekomstgerichte missie en strategie en wil hiermee het succesverhaal van het verleden verderzetten

Werner Paredis zal actief blijven als voorzitter van de raad van bestuur.

Kurt Paredis stopt in goede verstandhouding zijn activiteiten bij het familiebedrijf, om zo ruimte te geven aan de derde generatie.

De aandelen blijven voor honderd procent in familiale handen (namelijk bij Werner en Dieter), waardoor het huidig familiaal karakter en de betrokkenheid gewaarborgd blijven.

"In dit kader is er ook besloten om een nieuw investeringsprogramma in gang te zetten om als toonaangevend grafisch bedrijf de ingeslagen weg alle kracht bij te zetten", zegt Werner Paradis. "De bedrijfsprocessen zullen in de toekomst ondermeer nog verder geautomatiseerd worden."

Lees meer over: