Proost heeft bewogen jaren achter de rug met onder andere bescherming onder het stelsel van de WCO en een doorstart in 2012. Nu heeft het bedrijf uit Turnhout de drukkerij Qatena in Slowakije overgenomen. Daar werken 65 mensen. Drukkerij Proost in Turnhout telt 155 medewerkers.

In een bericht dat verscheen bij "deredactie.be" lezen we dat de grotere oplages in de toekomst in Slowakije gedrukt worden, terwijl in Turnhout gefocust wordt op nicheproducten en logistieke activiteiten.

Qatena is een van oorsprong Luxemburgse drukkerijgroep, ontstaan uit het vroegere Victor Buck.

Proost heeft bewogen jaren achter de rug met onder andere bescherming onder het stelsel van de WCO en een doorstart in 2012. Nu heeft het bedrijf uit Turnhout de drukkerij Qatena in Slowakije overgenomen. Daar werken 65 mensen. Drukkerij Proost in Turnhout telt 155 medewerkers.In een bericht dat verscheen bij "deredactie.be" lezen we dat de grotere oplages in de toekomst in Slowakije gedrukt worden, terwijl in Turnhout gefocust wordt op nicheproducten en logistieke activiteiten. Qatena is een van oorsprong Luxemburgse drukkerijgroep, ontstaan uit het vroegere Victor Buck.