Onlangs is bij de familiale drukkerij Van der Poorten in Leuven een Buhrs 4000 verpakkingssysteem geïnstalleerd. De machine is geschikt voor het verpakken van drukwerk in zowel folie als papier.

Hybride verpakkingen

De mogelijkheid van hybride verpakkingen was voor Van der Poorten belangrijk bij de investeringsbeslissing. "In Wallonië is het vanaf eind dit jaar verboden om publicaties en folderpakketten in plastic folie te verpakken", klinkt het.

"In de andere regio's geldt dit verbod vandaag nog niet, maar verpakkingen in papier winnen duidelijk aan populariteit en hebben de toekomst."

De Nederlandse machinebouwer Buhrs, met hoofdkantoor in Zaandam, is een pionier op het vlak van papieren verpakkingssystemen.

Onlangs is bij de familiale drukkerij Van der Poorten in Leuven een Buhrs 4000 verpakkingssysteem geïnstalleerd. De machine is geschikt voor het verpakken van drukwerk in zowel folie als papier.De mogelijkheid van hybride verpakkingen was voor Van der Poorten belangrijk bij de investeringsbeslissing. "In Wallonië is het vanaf eind dit jaar verboden om publicaties en folderpakketten in plastic folie te verpakken", klinkt het."In de andere regio's geldt dit verbod vandaag nog niet, maar verpakkingen in papier winnen duidelijk aan populariteit en hebben de toekomst."De Nederlandse machinebouwer Buhrs, met hoofdkantoor in Zaandam, is een pionier op het vlak van papieren verpakkingssystemen.