Uit het bericht van Voka:

De Klimaatambassadeur komt voort uit de jaarlijkse zoektocht van miK (Milieu-infopunt voor de kmo) en de provincie Vlaams-Brabant naar een bedrijf dat zich op bijzondere wijze inzet voor klimaatneutraal en duurzaam ondernemen.

Bedrijven stellen zichzelf kandidaat waarna een jury van miK en de provincie Vlaams-Brabant de finalisten selecteert. Dat gebeurt op basis van criteria zoals relevantie van de duurzame acties en opname van duurzaamheid in de core business van het bedrijf. Nieuw afgelopen jaar was de nominatie van 7 in plaats van 3 finalisten, dit om de verkiezing nog verder te verankeren in de gehele provincie. Een online stemcampagne - met recordaantal uitgebrachte stemmen - bepaalde samen met de expertenstem van de jury de winnaar. Zo mag Drukkerij Van der Poorten zich voortaan 'miK Klimaatambassadeur 2020' noemen!

Zevende Klimaatambassadeur

De provincie Vlaams-Brabant en Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant verenigen hun krachten in miK, het milieu-infopunt voor de kmo. Sinds 2014 verkiest miK elk jaar één bedrijf tot Klimaatambassadeur. Met dit initiatief wil miK het belang van klimaatvriendelijk en duurzaam ondernemen onderlijnen en Vlaams-Brabantse bedrijven die hier een voortrekkersrol in spelen, in de kijker zetten. Naast de verkiezing van de Klimaatambassadeur, ondersteunt en begeleidt miK bedrijven bij het zetten van stappen richting duurzaamheid, klimaatneutraal ondernemen en energiebesparing.

Komt u graag meer te weten over de klimaat-inspanningen van Drukkerij Van der Poorten en de andere zes finalisten? U leest het allemaal op: www.mikopklimaat.be

Uit het bericht van Voka:De Klimaatambassadeur komt voort uit de jaarlijkse zoektocht van miK (Milieu-infopunt voor de kmo) en de provincie Vlaams-Brabant naar een bedrijf dat zich op bijzondere wijze inzet voor klimaatneutraal en duurzaam ondernemen.Bedrijven stellen zichzelf kandidaat waarna een jury van miK en de provincie Vlaams-Brabant de finalisten selecteert. Dat gebeurt op basis van criteria zoals relevantie van de duurzame acties en opname van duurzaamheid in de core business van het bedrijf. Nieuw afgelopen jaar was de nominatie van 7 in plaats van 3 finalisten, dit om de verkiezing nog verder te verankeren in de gehele provincie. Een online stemcampagne - met recordaantal uitgebrachte stemmen - bepaalde samen met de expertenstem van de jury de winnaar. Zo mag Drukkerij Van der Poorten zich voortaan 'miK Klimaatambassadeur 2020' noemen!Zevende KlimaatambassadeurDe provincie Vlaams-Brabant en Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant verenigen hun krachten in miK, het milieu-infopunt voor de kmo. Sinds 2014 verkiest miK elk jaar één bedrijf tot Klimaatambassadeur. Met dit initiatief wil miK het belang van klimaatvriendelijk en duurzaam ondernemen onderlijnen en Vlaams-Brabantse bedrijven die hier een voortrekkersrol in spelen, in de kijker zetten. Naast de verkiezing van de Klimaatambassadeur, ondersteunt en begeleidt miK bedrijven bij het zetten van stappen richting duurzaamheid, klimaatneutraal ondernemen en energiebesparing.Komt u graag meer te weten over de klimaat-inspanningen van Drukkerij Van der Poorten en de andere zes finalisten? U leest het allemaal op: www.mikopklimaat.be