Uit het bericht:

Swa (2de generatie) en Kenneth (3de generatie) Van Dingenen laten hun klanten over aan de ploeg van Drukservice Impressa. Eigen productie en personeel was al langer afgebouwd en Swa en Kenneth gaan respectievelijk op pensioen of zoeken hun geluk verder buiten de hectische, sterk consoliderende grafische sector.

Drukservice Impressa, zelf een fusie van drukkerijen van de families Bongaerts en Van Genechten nog maar vier jaar geleden, is gevestigd in Herentals en specialiseert zich naast commercieel drukwerk in specifiek retail point-of-sale, luxedrukwerk, labels en verpakkingen. Het heeft bijna 40 medewerkers in dienst.

Er worden geen personeelsleden overgenomen van Van Dingenen: Swa Van Dingenen gaat op pensioen, zoon Kenneth gaat de dienstverlenende sector in, en Lena Van de Velde, de laatste medewerkster in opmaak en orderbegeleiding, gaat aan de slag bij een klant. Het team van Drukservice Impressa zal zich over de klandizie van Van Dingenen ontfermen. Tot 17 december verandert er nog niets en blijft Van Dingenen varen onder eigen vlag. Vanaf 18 december en dus verder vanaf 2021 vervoegt Van Dingenen en diens clienteel de vloot van Drukservice Impressa.

Foto v.l.n.r. : Pieter Van Genechten - Jan 'Swa' Van Dingenen - Tom Bongaerts

Uit het bericht:Swa (2de generatie) en Kenneth (3de generatie) Van Dingenen laten hun klanten over aan de ploeg van Drukservice Impressa. Eigen productie en personeel was al langer afgebouwd en Swa en Kenneth gaan respectievelijk op pensioen of zoeken hun geluk verder buiten de hectische, sterk consoliderende grafische sector.Drukservice Impressa, zelf een fusie van drukkerijen van de families Bongaerts en Van Genechten nog maar vier jaar geleden, is gevestigd in Herentals en specialiseert zich naast commercieel drukwerk in specifiek retail point-of-sale, luxedrukwerk, labels en verpakkingen. Het heeft bijna 40 medewerkers in dienst.Er worden geen personeelsleden overgenomen van Van Dingenen: Swa Van Dingenen gaat op pensioen, zoon Kenneth gaat de dienstverlenende sector in, en Lena Van de Velde, de laatste medewerkster in opmaak en orderbegeleiding, gaat aan de slag bij een klant. Het team van Drukservice Impressa zal zich over de klandizie van Van Dingenen ontfermen. Tot 17 december verandert er nog niets en blijft Van Dingenen varen onder eigen vlag. Vanaf 18 december en dus verder vanaf 2021 vervoegt Van Dingenen en diens clienteel de vloot van Drukservice Impressa. Foto v.l.n.r. : Pieter Van Genechten - Jan 'Swa' Van Dingenen - Tom Bongaerts