CEO en gedelegeerd bestuurder Marco De Ridder van Drukkerij VD, vertelt dat de overnames kaderen in de noodzakelijke schaalvergroting in de grafische sector van zijn bedrijf: "Drukkerij Oranje is net als Drukkerij VD een commerciële drukkerij, vertegenwoordigt een bepaalde omzet en heeft een gelijkaardig cliënteel. Drukkerij Oranje heeft 25 werknemers en het bedrijf zal in de nabije toekomst naar de vestiging van Drukkerij VD in Temse verhuizen. Er wordt gezocht naar een goede oplossing voor iedereen." Drukkerij Oranje blijft een zelfstandige entiteit en behoudt haar naam. Dirk De Smyter, zaakvoerder van Drukkerij Oranje, blijft voor de firma werken.

Drukkerij Eticolor uit Sint-Niklaas is een paar straten verder als Drukkerij VD gevestigd. De firma met acht werknemers verhuist deze maand naar Drukkerij VD. Eticolor is gespecialiseerd in vouwdozen en bijhorende bijsluiters voor zowel de farmaceutische als cosmeticasector. Het heeft voor de productie ervan, de drukpersen en alle noodzakelijk afwerkings- en veredelingsmachines in huis.

Drukkerij VD kocht eerder het kantoorgebouw en het bijhorende bedrijfsterrein van buurman Neckerman. Daardoor beschikt de drukkerijgroep nu over een totale bedrijfsoppervlakte van 4 hectare en is er genoeg plaats voor uitbreiding van de activiteiten. De huidige drukkerijgroep VD heeft nu 110 mensen in dienst en realiseert een geconsolideerde omzet van 19 miljoen euro.

Marco De Ridder: "Drukkerij VD staat sterk omdat het een geïntegreerd bedrijf is dat, behalve hard cover afwerking, niets moet uitbesteden. Drukkerij VD is in staat alle soorten van drukwerk met veel toegevoegde waard in eigen huis produceren. We printen digitaal in klein en grootformaat en drukken in offset. Naast de gebruikelijke boekbinderijtechnieken, beschikt VD over vouwdozenkleefmachines, stansmachines en passen we analoge en digitale veredelingstechnieken toe zoals blinddruk, foliedruk, lamineren, UV-lak, spot-UV-lak en 3D UV-lak."

CEO en gedelegeerd bestuurder Marco De Ridder van Drukkerij VD, vertelt dat de overnames kaderen in de noodzakelijke schaalvergroting in de grafische sector van zijn bedrijf: "Drukkerij Oranje is net als Drukkerij VD een commerciële drukkerij, vertegenwoordigt een bepaalde omzet en heeft een gelijkaardig cliënteel. Drukkerij Oranje heeft 25 werknemers en het bedrijf zal in de nabije toekomst naar de vestiging van Drukkerij VD in Temse verhuizen. Er wordt gezocht naar een goede oplossing voor iedereen." Drukkerij Oranje blijft een zelfstandige entiteit en behoudt haar naam. Dirk De Smyter, zaakvoerder van Drukkerij Oranje, blijft voor de firma werken.Drukkerij Eticolor uit Sint-Niklaas is een paar straten verder als Drukkerij VD gevestigd. De firma met acht werknemers verhuist deze maand naar Drukkerij VD. Eticolor is gespecialiseerd in vouwdozen en bijhorende bijsluiters voor zowel de farmaceutische als cosmeticasector. Het heeft voor de productie ervan, de drukpersen en alle noodzakelijk afwerkings- en veredelingsmachines in huis.Drukkerij VD kocht eerder het kantoorgebouw en het bijhorende bedrijfsterrein van buurman Neckerman. Daardoor beschikt de drukkerijgroep nu over een totale bedrijfsoppervlakte van 4 hectare en is er genoeg plaats voor uitbreiding van de activiteiten. De huidige drukkerijgroep VD heeft nu 110 mensen in dienst en realiseert een geconsolideerde omzet van 19 miljoen euro.Marco De Ridder: "Drukkerij VD staat sterk omdat het een geïntegreerd bedrijf is dat, behalve hard cover afwerking, niets moet uitbesteden. Drukkerij VD is in staat alle soorten van drukwerk met veel toegevoegde waard in eigen huis produceren. We printen digitaal in klein en grootformaat en drukken in offset. Naast de gebruikelijke boekbinderijtechnieken, beschikt VD over vouwdozenkleefmachines, stansmachines en passen we analoge en digitale veredelingstechnieken toe zoals blinddruk, foliedruk, lamineren, UV-lak, spot-UV-lak en 3D UV-lak."