Booxs is een creatief printproductiebedrijf en staat naar eigen zeggen voor persoonlijk advies, creativiteit en brede grafische kennis. Het bedrijf is internationaal actief en heeft ruim een kwarteeuw ervaring op het gebied van hoogkwalitatief drukwerk en unieke boekproducties.

Binnen het familiale Wihabo blijven Booxs-oprichter Joost Widdershoven en zijn collega Niels Sterken verantwoordelijk voor de huidige Booxs-relaties en de producties. Daarnaast worden ze ook ingeschakeld als drukwerkadviseur voor klanten van Wihabo in de creatieve sector en de zakelijke markt. Drukkerij Wihabo is ook actief op de Belgische markt, de klanten van Booxs zijn wereldwijd verspreid.

Vraag naar bijzonder drukwerk

"Als drukwerkadviseurs focussen we ons op alle aspecten die een grafisch product uniek maken", stelt Joost Widdershoven. "Denk daarbij aan papiersoorten, bindwijze en druktechniek. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer grafisch ontwerpers, creatieve bureaus, kunstenaars, fotografen, architecten en musea."

"Met Booxs als onderdeel van Wihabo kunnen we samen onze klanten op creatief vlak nog persoonlijker bijstaan en ontzorgen. Een belangrijke zet, want we zien de vraag naar bijzonder drukwerk alsmaar toenemen", reageert Ruud Bosch, de commercieel directeur van Wihabo.

Booxs is een creatief printproductiebedrijf en staat naar eigen zeggen voor persoonlijk advies, creativiteit en brede grafische kennis. Het bedrijf is internationaal actief en heeft ruim een kwarteeuw ervaring op het gebied van hoogkwalitatief drukwerk en unieke boekproducties.Binnen het familiale Wihabo blijven Booxs-oprichter Joost Widdershoven en zijn collega Niels Sterken verantwoordelijk voor de huidige Booxs-relaties en de producties. Daarnaast worden ze ook ingeschakeld als drukwerkadviseur voor klanten van Wihabo in de creatieve sector en de zakelijke markt. Drukkerij Wihabo is ook actief op de Belgische markt, de klanten van Booxs zijn wereldwijd verspreid."Als drukwerkadviseurs focussen we ons op alle aspecten die een grafisch product uniek maken", stelt Joost Widdershoven. "Denk daarbij aan papiersoorten, bindwijze en druktechniek. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer grafisch ontwerpers, creatieve bureaus, kunstenaars, fotografen, architecten en musea.""Met Booxs als onderdeel van Wihabo kunnen we samen onze klanten op creatief vlak nog persoonlijker bijstaan en ontzorgen. Een belangrijke zet, want we zien de vraag naar bijzonder drukwerk alsmaar toenemen", reageert Ruud Bosch, de commercieel directeur van Wihabo.