Drukservice Impressa behaalde onmiddellijk al de hoogste notering van AA. De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren. BRC groeide ondertussen uit tot een wijdaanvaarde standaard in Europa en daarbuiten.

Drukservice Impressa produceert al jaren etiketten en verpakkingsmaterialen voor diverse sectoren, niet in het minst de voedselnijverheid. Daarom drong het officieel behalen van een GSFI-certificaat (Global Food and Safety Initiative) zoals BRC zich op. Na de nodige voorbereiding en een licht aangepaste manier van werken en registreren, werd na de eerste audit eerder dit jaar al meteen de hoogste score AA in BRC/IoP behaald. Ondertussen werd dit certificaat ook officieel bevestigd.

"We zijn trots dat we ons kwalitatief werk en gereguleerd productiesysteem gesterkt zien met het behalen van dit certificaat. Dat we als kers op de taart een dubbele A toebedeeld krijgen, is de knappe verdienste van al onze medewerkers doorheen het bedrijf," zegt Tom Bongaerts, CEO van het bedrijf. "Het laat ons toe verder te groeien als leverancier van betrouwbare en kwalitatieve etiketten en verpakkingen, voor een brede waaier aan sectoren en niet in het minst aan de steeds strenger gereglementeerde voedselverwerkende bedrijven die onze regio rijk is."

Drukservice Impressa behaalde onmiddellijk al de hoogste notering van AA. De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren. BRC groeide ondertussen uit tot een wijdaanvaarde standaard in Europa en daarbuiten.Drukservice Impressa produceert al jaren etiketten en verpakkingsmaterialen voor diverse sectoren, niet in het minst de voedselnijverheid. Daarom drong het officieel behalen van een GSFI-certificaat (Global Food and Safety Initiative) zoals BRC zich op. Na de nodige voorbereiding en een licht aangepaste manier van werken en registreren, werd na de eerste audit eerder dit jaar al meteen de hoogste score AA in BRC/IoP behaald. Ondertussen werd dit certificaat ook officieel bevestigd."We zijn trots dat we ons kwalitatief werk en gereguleerd productiesysteem gesterkt zien met het behalen van dit certificaat. Dat we als kers op de taart een dubbele A toebedeeld krijgen, is de knappe verdienste van al onze medewerkers doorheen het bedrijf," zegt Tom Bongaerts, CEO van het bedrijf. "Het laat ons toe verder te groeien als leverancier van betrouwbare en kwalitatieve etiketten en verpakkingen, voor een brede waaier aan sectoren en niet in het minst aan de steeds strenger gereglementeerde voedselverwerkende bedrijven die onze regio rijk is."