Het verspreiden van drukwerk is een dienst die sinds begin januari door Drukwerkdeal.nl wordt aangeboden. Nu de online drukkerij een goede samenwerkingspartner heeft gevonden in het aanbieden van verspreidingsdrukwerk, is het voor iedere klant mogelijk om flyers en folders te laten drukken én te verspreiden. Op basis van postcode kan de klant in het online bestelsysteem van Drukwerkdeal.nl ervoor kiezen om flyers of folders in diverse formaten huis-aan-huis te laten verspreiden.

Ook op het gebied van werkkleding heeft het bedrijf grote stappen gemaakt. Aanleiding voor een volledig nieuwe categorie is de overname van een textieldrukkerij. Door de toename van diverse druktechnieken, kan Drukwerkdeal.nl haar klanten nog meer bieden. De webshop van Drukwerkdeal.nl is uitgebreid met een volledig werkkledingassortiment, waaronder werkbroeken, werksweaters, polo,- en T-shirts, bodywarmers en werkjassen, aangevuld met sjaals en mutsen.

Printdeal.be, is de Belgische poot van het Nederlandse Drukwerkdeal.nl. Het ging in de loop van de maand juni van vorig jaar van start en is gevestigd in Antwerpen.

Bron: Drukwerkdeal.nl; Graficus

Het verspreiden van drukwerk is een dienst die sinds begin januari door Drukwerkdeal.nl wordt aangeboden. Nu de online drukkerij een goede samenwerkingspartner heeft gevonden in het aanbieden van verspreidingsdrukwerk, is het voor iedere klant mogelijk om flyers en folders te laten drukken én te verspreiden. Op basis van postcode kan de klant in het online bestelsysteem van Drukwerkdeal.nl ervoor kiezen om flyers of folders in diverse formaten huis-aan-huis te laten verspreiden.Ook op het gebied van werkkleding heeft het bedrijf grote stappen gemaakt. Aanleiding voor een volledig nieuwe categorie is de overname van een textieldrukkerij. Door de toename van diverse druktechnieken, kan Drukwerkdeal.nl haar klanten nog meer bieden. De webshop van Drukwerkdeal.nl is uitgebreid met een volledig werkkledingassortiment, waaronder werkbroeken, werksweaters, polo,- en T-shirts, bodywarmers en werkjassen, aangevuld met sjaals en mutsen.Printdeal.be, is de Belgische poot van het Nederlandse Drukwerkdeal.nl. Het ging in de loop van de maand juni van vorig jaar van start en is gevestigd in Antwerpen.Bron: Drukwerkdeal.nl; Graficus