De HP Indigo 7600 zal over meer mogelijkheden voor drukwerkveredeling beschikken:

-reliëfdruk opgebouwd met meerdere lagen inkt om beelden te creëren met een hoogteverschil tot 50 micron.

-textuureffecten: daarvoor wordt op de pers een digitale preegvorm voor een analoog effect gecreëerd. Dat gebeurt door rondom de tegendrukcilinder een soort masterfolie aan te brengen die tot 250 lagen 'inkt' kan ontvangen. Het fabriceren van de preegvorm duurt minder dan 3 minuten. Elke gedrukte laag is een bijkomende 'click'.

-digitale watermerken voor extra beveiliging van documenten.

De nieuwe HP Indigo 5600 kan in een handomdraai van de gewone naar een optionele "one shot" drukmodus worden gebracht. In die modus worden de kleuren tegelijkertijd in één omwenteling van de rubberdoekcilinder op het substraat getransfereerd. Met "one shot" wordt minder warmte ontwikkeld waardoor op synthetische en met primer behandelde substraten als Teslin, PVC, PET, PC, enz. kan worden gedrukt.

Voor toepassingen met beveiligingskenmerken is er voor de 5600-pers een nieuwe rode fluorescerende onzichtbare inkt. Een optie voor witte inkt en geüpgrade mediasensoren maken drukken in full-color mogelijk op zwarte en volledig transparante substraten.

De HP Indigo W7250 is een pers met rolleninvoer voor commerciële drukkers met grote drukvolumes. Beschikt over de drie kleuren drukmodus EPM waarmee 320 ppm kunnen worden gedrukt.

Ook worden nieuwe HP inkjet webpersmodellen op drupa voorgesteld. Met de inkjetrotatiepersen werd 4 jaar geleden gestart. Wereldwijd zijn meer dan 60 van die persen geïnstalleerd, waarop intussen meer dan 10 miljard pagina's zijn geprint: 2,5 miljard pagina's gedurende het laatste kwartaal.

Met druksnelheden tot 244 m/min. in zwartwit bieden de HP T410 en HP T360 hogere monochrome snelheden (25 % sneller dan bij de vorige modellen). In kleur halen de persen snelheden tot 183 m/min.

De HP T230 zal worden uitgerust met nieuwe printkoppen en inkten en bereikt zowel in kleur als zwartwit druksnelheden tot 121 m/min. Er komt voor de pers ook een inline lakunit voor matte of glanzende afwerking (UV of watergebaseerd), die vanaf drupa beschikbaar zal zijn en op volle machinesnelheid zal werken.

De HP Indigo 7600 zal over meer mogelijkheden voor drukwerkveredeling beschikken:-reliëfdruk opgebouwd met meerdere lagen inkt om beelden te creëren met een hoogteverschil tot 50 micron.-textuureffecten: daarvoor wordt op de pers een digitale preegvorm voor een analoog effect gecreëerd. Dat gebeurt door rondom de tegendrukcilinder een soort masterfolie aan te brengen die tot 250 lagen 'inkt' kan ontvangen. Het fabriceren van de preegvorm duurt minder dan 3 minuten. Elke gedrukte laag is een bijkomende 'click'.-digitale watermerken voor extra beveiliging van documenten.De nieuwe HP Indigo 5600 kan in een handomdraai van de gewone naar een optionele "one shot" drukmodus worden gebracht. In die modus worden de kleuren tegelijkertijd in één omwenteling van de rubberdoekcilinder op het substraat getransfereerd. Met "one shot" wordt minder warmte ontwikkeld waardoor op synthetische en met primer behandelde substraten als Teslin, PVC, PET, PC, enz. kan worden gedrukt.Voor toepassingen met beveiligingskenmerken is er voor de 5600-pers een nieuwe rode fluorescerende onzichtbare inkt. Een optie voor witte inkt en geüpgrade mediasensoren maken drukken in full-color mogelijk op zwarte en volledig transparante substraten.De HP Indigo W7250 is een pers met rolleninvoer voor commerciële drukkers met grote drukvolumes. Beschikt over de drie kleuren drukmodus EPM waarmee 320 ppm kunnen worden gedrukt.Ook worden nieuwe HP inkjet webpersmodellen op drupa voorgesteld. Met de inkjetrotatiepersen werd 4 jaar geleden gestart. Wereldwijd zijn meer dan 60 van die persen geïnstalleerd, waarop intussen meer dan 10 miljard pagina's zijn geprint: 2,5 miljard pagina's gedurende het laatste kwartaal.Met druksnelheden tot 244 m/min. in zwartwit bieden de HP T410 en HP T360 hogere monochrome snelheden (25 % sneller dan bij de vorige modellen). In kleur halen de persen snelheden tot 183 m/min.De HP T230 zal worden uitgerust met nieuwe printkoppen en inkten en bereikt zowel in kleur als zwartwit druksnelheden tot 121 m/min. Er komt voor de pers ook een inline lakunit voor matte of glanzende afwerking (UV of watergebaseerd), die vanaf drupa beschikbaar zal zijn en op volle machinesnelheid zal werken.