Verpakkingsbedrijf DS Smith kondigt aan dat de nieuwe industriestatistieken van FEFCO (European Federation of Corrugated Board Manufacturers) het bedrijf voor het derde jaar op rij op de eerste plaats zetten in termen van de laagste ongevallenfrequentie in de industrie.

DS Smith streeft naar een cultuur waarin zowel gezondheid als veiligheid een integraal onderdeel zijn van zijn bedrijfsactiviteiten en lanceerde meer dan twee jaar geleden zijn 'Vision Zero', een strategie naar nul schade. In het laatste fiscale jaar heeft DS Smith de ongevallenfrequentie met acht procent teruggebracht.

De focus op gezondheid en veiligheid heeft ook een prominente plaats ingenomen in de reactie van DS Smith tijdens de Covid-19 pandemie. Het bedrijf is erin geslaagd om al zijn productielocaties operationeel te houden, volgens de richtlijnen van de nationale overheid en de gezondheidszorg.

FEFCO houdt toezicht op de ongevallenfrequentie in de Europese industrie voor golfkartonverpakkingen om het belang van veiligheid onder haar leden te promoten. De nieuwe FEFCO-statistieken zijn gebaseerd op gegevens van 2019 en worden geleverd door de 568 aangesloten bedrijven. FEFCO is een non-profitorganisatie met hoofdkantoor in Brussel.

Verpakkingsbedrijf DS Smith kondigt aan dat de nieuwe industriestatistieken van FEFCO (European Federation of Corrugated Board Manufacturers) het bedrijf voor het derde jaar op rij op de eerste plaats zetten in termen van de laagste ongevallenfrequentie in de industrie.DS Smith streeft naar een cultuur waarin zowel gezondheid als veiligheid een integraal onderdeel zijn van zijn bedrijfsactiviteiten en lanceerde meer dan twee jaar geleden zijn 'Vision Zero', een strategie naar nul schade. In het laatste fiscale jaar heeft DS Smith de ongevallenfrequentie met acht procent teruggebracht.De focus op gezondheid en veiligheid heeft ook een prominente plaats ingenomen in de reactie van DS Smith tijdens de Covid-19 pandemie. Het bedrijf is erin geslaagd om al zijn productielocaties operationeel te houden, volgens de richtlijnen van de nationale overheid en de gezondheidszorg.FEFCO houdt toezicht op de ongevallenfrequentie in de Europese industrie voor golfkartonverpakkingen om het belang van veiligheid onder haar leden te promoten. De nieuwe FEFCO-statistieken zijn gebaseerd op gegevens van 2019 en worden geleverd door de 568 aangesloten bedrijven. FEFCO is een non-profitorganisatie met hoofdkantoor in Brussel.