DS Smith Packaging is de eerste klant die de 2.8 meter brede (110-inch) drukpers, installeerde.

"We hebben de nieuwe HP PageWide Web Press T1100S uitgekozen als de volgende stap in ons digitale programma", zegt Stefano Rossi, CEO, DS Smith Packaging Division. "De samenwerking met HP heeft geresulteerd in de eerste digitale pers die kan printen aan de snelheid en op de breedte nodig voor een grote hoeveelheid golfkartonproducties."

De HP PageWide Web Press T1100S maakt gebruik van de Multi-lane Print Architectuur (MLPA).

HP MLPA deelt de papierbaan op in verschillende drukstroken, zodat meerdere printopdrachten met verschillende doosmaten en runlengtes kunnen worden voorbereid en geprint in individuele stroken.

Het inkjet drukproces haalt een snelheid tot 183 lineaire meters per minuut en 30.600 vierkante meter per uur. Met verbeterde primingopties, waaronder een combinatie van HP Bonding Agent, HP Priming Agent en vier kleuren HP A50 watergebaseerde gepigmenteerde CMYK-inkten, kunnen de klanten volgens de fabrikant offsetkwaliteit op standaard ongecoat en gecoate linerkwaliteiten van 80-400 g/m² printen.

DS Smith Packaging is de eerste klant die de 2.8 meter brede (110-inch) drukpers, installeerde."We hebben de nieuwe HP PageWide Web Press T1100S uitgekozen als de volgende stap in ons digitale programma", zegt Stefano Rossi, CEO, DS Smith Packaging Division. "De samenwerking met HP heeft geresulteerd in de eerste digitale pers die kan printen aan de snelheid en op de breedte nodig voor een grote hoeveelheid golfkartonproducties." De HP PageWide Web Press T1100S maakt gebruik van de Multi-lane Print Architectuur (MLPA).HP MLPA deelt de papierbaan op in verschillende drukstroken, zodat meerdere printopdrachten met verschillende doosmaten en runlengtes kunnen worden voorbereid en geprint in individuele stroken. Het inkjet drukproces haalt een snelheid tot 183 lineaire meters per minuut en 30.600 vierkante meter per uur. Met verbeterde primingopties, waaronder een combinatie van HP Bonding Agent, HP Priming Agent en vier kleuren HP A50 watergebaseerde gepigmenteerde CMYK-inkten, kunnen de klanten volgens de fabrikant offsetkwaliteit op standaard ongecoat en gecoate linerkwaliteiten van 80-400 g/m² printen.