DS Smith plant om in de loop van de volgende twaalf maanden de productiecapaciteit van zijn fabriek voor golfkarton in het Duitse Arnstadt te verdubbelen. De Britse producent van verpakkingen kondigde aan ongeveer 16,7 miljoen euro in een nieuwe productiehal, een nieuwe golkartonmachine en twee nieuwe geautomatiseerde, interne transportsystemen te zullen investeren. DS Smith wil daarmee tegemoet komen aan de groeiende vraag vanuit de e-commerce en de sector van de grote verbruiksgoederen.

De Ierse papier- en verpakkingsgroep Smurfit Kappa voert een paralle lbeweging uit en investeert 25 miljoen euro extra in de Poolse fabriek van Pruszkow. De investering die onder andere een nieuwe golkartonmachine omvat, zal de productiecapaciteit van de site verdubbelen. De vestiging in Pruszkow wordt daardoor een van de grootste vestigingen van de groep in Europa. Die investering past in het versnelde investeringsprogramma dat er kwam nadat de groep in november 2020 de eigen middelen met 660 miljoen euro verhoogd had. De Poolse fabriek van Smurfit Kappa produceert gestanste verpakkingen en dozen voor uiteenlopende sectoren (voeding, dranken, farmacie, cosmetica, elektronica) en voor internationale en lokale klanten.

DS Smith plant om in de loop van de volgende twaalf maanden de productiecapaciteit van zijn fabriek voor golfkarton in het Duitse Arnstadt te verdubbelen. De Britse producent van verpakkingen kondigde aan ongeveer 16,7 miljoen euro in een nieuwe productiehal, een nieuwe golkartonmachine en twee nieuwe geautomatiseerde, interne transportsystemen te zullen investeren. DS Smith wil daarmee tegemoet komen aan de groeiende vraag vanuit de e-commerce en de sector van de grote verbruiksgoederen.De Ierse papier- en verpakkingsgroep Smurfit Kappa voert een paralle lbeweging uit en investeert 25 miljoen euro extra in de Poolse fabriek van Pruszkow. De investering die onder andere een nieuwe golkartonmachine omvat, zal de productiecapaciteit van de site verdubbelen. De vestiging in Pruszkow wordt daardoor een van de grootste vestigingen van de groep in Europa. Die investering past in het versnelde investeringsprogramma dat er kwam nadat de groep in november 2020 de eigen middelen met 660 miljoen euro verhoogd had. De Poolse fabriek van Smurfit Kappa produceert gestanste verpakkingen en dozen voor uiteenlopende sectoren (voeding, dranken, farmacie, cosmetica, elektronica) en voor internationale en lokale klanten.