"De verkoop van meer dan 300 eenheden van de TxF150 is een belangrijke mijlpaal", zegt Arjen Evertse, de general manager Sales bij Mimaki Europe. Het bedrijf introduceerde de direct-to-film printer op de Global Innovation Days in februari 2023.

De snelle adoptie van de TxF150-75 wijst volgens Mimaki op de toenemende populariteit van de DTF-printmethode.

Grote volumes

"Mimaki kondigde in augustus vorig jaar ook de TxF300-75 aan. Deze printer biedt dezelfde mogelijkheden als de TxF150-75, maar met een maximale printsnelheid die drie keer sneller is. Ook voor dit systeem zien we grote belangstelling, met al meer dan honderd bestellingen tot nu toe, vooral van gevestigde leveranciers van DTF-applicaties die grote volumes printen", stelt Evertse.

"De verkoop van meer dan 300 eenheden van de TxF150 is een belangrijke mijlpaal", zegt Arjen Evertse, de general manager Sales bij Mimaki Europe. Het bedrijf introduceerde de direct-to-film printer op de Global Innovation Days in februari 2023.De snelle adoptie van de TxF150-75 wijst volgens Mimaki op de toenemende populariteit van de DTF-printmethode."Mimaki kondigde in augustus vorig jaar ook de TxF300-75 aan. Deze printer biedt dezelfde mogelijkheden als de TxF150-75, maar met een maximale printsnelheid die drie keer sneller is. Ook voor dit systeem zien we grote belangstelling, met al meer dan honderd bestellingen tot nu toe, vooral van gevestigde leveranciers van DTF-applicaties die grote volumes printen", stelt Evertse.