Het bindsysteem Duplo DBM-700 vervangt het model DMB-600. Het nieuwe toestel is sneller dan zijn voorganger en is sterk geautomatiseerd zodat de productietijd om boekjes te vervaardigen, vermindert en er minder manuele contactpunten zijn. De machine is geschikt voor middelgrote tot grote productiehoeveelheden. Bovendien maakt ze een ruime waaier producten op aanvraag mogelijk - A4-brochures, catalogi, schoolboeken, kalenders - en dat met een snelheid tot 5.200 boekjes per uur.

Een belangrijk kenmerk van de DBM-700 volgens Duplo is de optie waarmee boekjes met een rechte rug (tot 50 bladen) vervaardigd kunnen worden. In dit geval gaat het om de DBM-700S die dikkere brochures - tot 10 mm - kan vervaardigen (50 vellen van 80 g/m² of een boekje van 200 pagina's), terwijl met het basismodel producten van 6 mm dik mogelijk zijn (30 vellen van 80 g/m² of een boekje van 120 pagina's). Optioneel kan de machine ook met een driesnijder uitgerust worden.

Het bindsysteem Duplo DBM-700 vervangt het model DMB-600. Het nieuwe toestel is sneller dan zijn voorganger en is sterk geautomatiseerd zodat de productietijd om boekjes te vervaardigen, vermindert en er minder manuele contactpunten zijn. De machine is geschikt voor middelgrote tot grote productiehoeveelheden. Bovendien maakt ze een ruime waaier producten op aanvraag mogelijk - A4-brochures, catalogi, schoolboeken, kalenders - en dat met een snelheid tot 5.200 boekjes per uur. Een belangrijk kenmerk van de DBM-700 volgens Duplo is de optie waarmee boekjes met een rechte rug (tot 50 bladen) vervaardigd kunnen worden. In dit geval gaat het om de DBM-700S die dikkere brochures - tot 10 mm - kan vervaardigen (50 vellen van 80 g/m² of een boekje van 200 pagina's), terwijl met het basismodel producten van 6 mm dik mogelijk zijn (30 vellen van 80 g/m² of een boekje van 120 pagina's). Optioneel kan de machine ook met een driesnijder uitgerust worden.