Vanaf 1 januari verhoogt DuPont Electronics & Industrial de prijs van alle Cyrel-flexoplaten en andere verbruiksgoederen met vijf procent.

"De stijging van de energiekosten, de aanhoudende stijging van de grondstoffenprijs en de kostenstijgingen voor verpakkingen en vervoer hebben een impact op DuPont Cyrel Solutions", legt Jan Scharfenberg uit, business leader DuPont Cyrel Solutions East.

Hij onderstreept dat de teams van DuPont zich blijven inspannen om de impact van de kosten te beperken. "En om de klanten op het gewenste moment de producten te leveren."

Vanaf 1 januari verhoogt DuPont Electronics & Industrial de prijs van alle Cyrel-flexoplaten en andere verbruiksgoederen met vijf procent. "De stijging van de energiekosten, de aanhoudende stijging van de grondstoffenprijs en de kostenstijgingen voor verpakkingen en vervoer hebben een impact op DuPont Cyrel Solutions", legt Jan Scharfenberg uit, business leader DuPont Cyrel Solutions East. Hij onderstreept dat de teams van DuPont zich blijven inspannen om de impact van de kosten te beperken. "En om de klanten op het gewenste moment de producten te leveren."