Durst, een gespecialiseerde constructeur van UV-inkjetpersen met smalle drukbaan, heeft het Franse Smag opgedragen een afwerkingsmachine te bouwen die specifiek aan de etikettenpersen TAU 330 aangepast is. Volgens het tijdschrift 'Emballages Magazine' omvat de uitrusting een rotatiegroep (flexo) en een semi-roterende snij-eenheid. Daarnaast zijn er nog optionele modules voor functies zoals lamineren, goudstempelen en lasersnijden. De afwerkeenheid wordt in eerste instantie op de markt gebracht via het distributienetwerk van Durst. De samenwerking gaat het eerst in Europa van start en wordt in de loop van de volgende maanden uitgebreid tot de rest van de wereld. In België wordt het aanbod van het Italiaanse Durst door Wifac gedistribueerd.

Smag Graphique, een afdeling van Sramag in Frankrijk, is gespecialiseerd in de productie van druk- en converting-apparatuur (van rol tot rol) voor conventionele productietoepassingen en voor de digitale afwerking van etiketten en soepele verpakkingen. Die apparatuur wordt in België door Vegram Graphics op de markt gebracht.

Durst, een gespecialiseerde constructeur van UV-inkjetpersen met smalle drukbaan, heeft het Franse Smag opgedragen een afwerkingsmachine te bouwen die specifiek aan de etikettenpersen TAU 330 aangepast is. Volgens het tijdschrift 'Emballages Magazine' omvat de uitrusting een rotatiegroep (flexo) en een semi-roterende snij-eenheid. Daarnaast zijn er nog optionele modules voor functies zoals lamineren, goudstempelen en lasersnijden. De afwerkeenheid wordt in eerste instantie op de markt gebracht via het distributienetwerk van Durst. De samenwerking gaat het eerst in Europa van start en wordt in de loop van de volgende maanden uitgebreid tot de rest van de wereld. In België wordt het aanbod van het Italiaanse Durst door Wifac gedistribueerd.Smag Graphique, een afdeling van Sramag in Frankrijk, is gespecialiseerd in de productie van druk- en converting-apparatuur (van rol tot rol) voor conventionele productietoepassingen en voor de digitale afwerking van etiketten en soepele verpakkingen. Die apparatuur wordt in België door Vegram Graphics op de markt gebracht.