Volgens het familiebedrijf markeert deze mijlpaal de transformatie van Durst Group van een persenfabrikant naar een leverancier van oplossingen in de digitale printindustrie. De Durst Software & Solutions Division, opgericht in 2019, telt nu meer dan zestig medewerkers. Durst Workflow is de high-end oplossing voor het geautomatiseerd beheer van prepress- en productietaken van de groep.

Beter voorspelbaar en productiever

"We zijn er trots op dat meer dan vijfhonderd klanten uit verschillende sectoren vertrouwen op onze workflowoplossing. Met behulp van hun feedback proberen we onze producten elke dag te verbeteren om het beste software-ecosysteem voor de digitale printindustrie te bieden", zegt Michael Deflorian, business unit manager, Durst Software & Solutions.

"We ontwikkelen softwareoplossingen die onze klanten helpen hun prepress- en productieprocessen beter voorspelbaar en productiever te maken. Het bereiken van vijfhonderd gebruikers met onze Durst Workflow-oplossing is een duidelijk statement dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten", stelt Serge Clauss, product manager, Durst Software & Solutions.

Volgens het familiebedrijf markeert deze mijlpaal de transformatie van Durst Group van een persenfabrikant naar een leverancier van oplossingen in de digitale printindustrie. De Durst Software & Solutions Division, opgericht in 2019, telt nu meer dan zestig medewerkers. Durst Workflow is de high-end oplossing voor het geautomatiseerd beheer van prepress- en productietaken van de groep."We zijn er trots op dat meer dan vijfhonderd klanten uit verschillende sectoren vertrouwen op onze workflowoplossing. Met behulp van hun feedback proberen we onze producten elke dag te verbeteren om het beste software-ecosysteem voor de digitale printindustrie te bieden", zegt Michael Deflorian, business unit manager, Durst Software & Solutions."We ontwikkelen softwareoplossingen die onze klanten helpen hun prepress- en productieprocessen beter voorspelbaar en productiever te maken. Het bereiken van vijfhonderd gebruikers met onze Durst Workflow-oplossing is een duidelijk statement dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten", stelt Serge Clauss, product manager, Durst Software & Solutions.