Rondo Ganahl, fabrikant van golfkarton voor verpakkingen, bedrukt verpakkingen in offset en flexo op 6 locaties. De onderneming heeft een digitaal centrum opricht in zijn vestiging van St. Ruprecht/Raab. Daar zal worden geproduceerd op de Delta SPC 130, het vlaggenschip van Durst voor het beprinten van golfkarton. De machine haalt snelheden tot 9.350 m² per uur. Het gaat om single-pass inkjet in combinatie met de Durst Water technologie inkten.

Durst richtte zijn Corrugated Packaging & Display Printing segment in 2016 op. Na de eerste installaties van het Delta WT 250 Multi-Pass printsysteem, volgde de ontwikkeling van het single-pass Delta SPC 130 printsysteem. Bedoeling: de kostenefficiënte productie van verpakkingen in kleine en middelgrote oplagen; het beprinten van verpakkingen voor marktingtestdoeleinden; mogelijkheden bieden voor personalisatie en versioning, enz.

Het Duitse Schumacher Packaging is sinds 2017 partner voor de veldtesten van deze machine. Die testen lopen binnenkort af. Bijkomende periferie en oplossingen van andere partners worden in deze laatste fase nog uitgeprobeerd teneinde de automatiseringsgraad van de printoplossing verder te verhogen. Durst zegt dat het door zijn continue ontwikkelingen de investeringszekerheid biedt die noodzakelijk is om de digitalisatie van de golfkartonindustrie te versnellen.

Rondo Ganahl, fabrikant van golfkarton voor verpakkingen, bedrukt verpakkingen in offset en flexo op 6 locaties. De onderneming heeft een digitaal centrum opricht in zijn vestiging van St. Ruprecht/Raab. Daar zal worden geproduceerd op de Delta SPC 130, het vlaggenschip van Durst voor het beprinten van golfkarton. De machine haalt snelheden tot 9.350 m² per uur. Het gaat om single-pass inkjet in combinatie met de Durst Water technologie inkten.Durst richtte zijn Corrugated Packaging & Display Printing segment in 2016 op. Na de eerste installaties van het Delta WT 250 Multi-Pass printsysteem, volgde de ontwikkeling van het single-pass Delta SPC 130 printsysteem. Bedoeling: de kostenefficiënte productie van verpakkingen in kleine en middelgrote oplagen; het beprinten van verpakkingen voor marktingtestdoeleinden; mogelijkheden bieden voor personalisatie en versioning, enz.Het Duitse Schumacher Packaging is sinds 2017 partner voor de veldtesten van deze machine. Die testen lopen binnenkort af. Bijkomende periferie en oplossingen van andere partners worden in deze laatste fase nog uitgeprobeerd teneinde de automatiseringsgraad van de printoplossing verder te verhogen. Durst zegt dat het door zijn continue ontwikkelingen de investeringszekerheid biedt die noodzakelijk is om de digitalisatie van de golfkartonindustrie te versnellen.