Het nieuwe bedrijf zal highend camerasystemen ontwikkelen waarmee vierdimensionele opnamen mogelijk zijn. Dergelijke opnamen moeten de mediaproductie voor multichannel content, disruptief veranderen.

Bij DSR worden volgens Durst de te fotograferen objecten door beeldsensoren uit verschillende beeldhoeken opgenomen. Door speciaal ontwikkelde software kunnen de camera's ook bewegingen registeren. Het effect is vergelijkbaar met het "Bullet Time"-effekt uit de Matrix-films. Maar met dit verschil dat hier geen dure CGI-computersimulatie moet worden gebruikt. Het grote voordeel is dat elk apart beeld apart in de hoogste resolutie beschikbaar is voor multichannel doeleinden en in de vorm van beeld, 3D, video en virtuele realiteit kan ingezet worden. Op www.durstsebringrevolution.com ziet u voorbeelden en krijgt u meer uitleg over de technologie.

Met de joint-venture keert Durst terug naar zijn fotografische roots. Het camerasysteem zal op Photokina 2016 (20 tot 25 september) in Keulen worden voorgesteld.

Het nieuwe bedrijf zal highend camerasystemen ontwikkelen waarmee vierdimensionele opnamen mogelijk zijn. Dergelijke opnamen moeten de mediaproductie voor multichannel content, disruptief veranderen.Bij DSR worden volgens Durst de te fotograferen objecten door beeldsensoren uit verschillende beeldhoeken opgenomen. Door speciaal ontwikkelde software kunnen de camera's ook bewegingen registeren. Het effect is vergelijkbaar met het "Bullet Time"-effekt uit de Matrix-films. Maar met dit verschil dat hier geen dure CGI-computersimulatie moet worden gebruikt. Het grote voordeel is dat elk apart beeld apart in de hoogste resolutie beschikbaar is voor multichannel doeleinden en in de vorm van beeld, 3D, video en virtuele realiteit kan ingezet worden. Op www.durstsebringrevolution.com ziet u voorbeelden en krijgt u meer uitleg over de technologie.Met de joint-venture keert Durst terug naar zijn fotografische roots. Het camerasysteem zal op Photokina 2016 (20 tot 25 september) in Keulen worden voorgesteld.