Durst sleepte de onderscheiding in de wacht voor zijn Durst Water Technology.

Durst stelde in mei op Fespa Keulen op een 2,5 meter breed Rho WT 250 HS digitaal printsysteem, zijn nieuwe watergebaseerde inkttechnologie voor. Echter niet helemaal watergebaseerd, want de inkt is ook een beetje UV. De "Durst Water Technology" is onderdeel van de langetermijnstrategie van de fabrikant om niet-toxische, geurloze en migratievrije printoplossingen te kunnen aanbieden. Durst positioneert zijn inkt als een milieuvriendelijk alternatief voor om het even welke UV-drogende inkt.

De Rho WT is een nieuwe machinecategorie met een gemodificeerde printkoptechnologie, die voor de nieuwe inkt werd ontwikkeld. De Water Technology zal geschikt zijn voor het beprinten van verpakkingen op golfkarton en displays.

Durst nam de prijs in ontvangst tijdens het 2015 Technical Seminar van de FEFCO in Barcelona. Het Technical Seminar is een tweejaarlijks evenement voor de Europese golfkartonindustrie.

Durst sleepte de onderscheiding in de wacht voor zijn Durst Water Technology.Durst stelde in mei op Fespa Keulen op een 2,5 meter breed Rho WT 250 HS digitaal printsysteem, zijn nieuwe watergebaseerde inkttechnologie voor. Echter niet helemaal watergebaseerd, want de inkt is ook een beetje UV. De "Durst Water Technology" is onderdeel van de langetermijnstrategie van de fabrikant om niet-toxische, geurloze en migratievrije printoplossingen te kunnen aanbieden. Durst positioneert zijn inkt als een milieuvriendelijk alternatief voor om het even welke UV-drogende inkt.De Rho WT is een nieuwe machinecategorie met een gemodificeerde printkoptechnologie, die voor de nieuwe inkt werd ontwikkeld. De Water Technology zal geschikt zijn voor het beprinten van verpakkingen op golfkarton en displays.Durst nam de prijs in ontvangst tijdens het 2015 Technical Seminar van de FEFCO in Barcelona. Het Technical Seminar is een tweejaarlijks evenement voor de Europese golfkartonindustrie.