Durst Workflow is een oplossing voor het geautomatiseerd beheer van prepress- en productietaken. De software is compatibel met een breed scala aan drukmachines binnen diverse segmenten. "We zijn er trots op dat meer dan duizend klanten vertrouwen op onze oplossing", reageert Michael Deflorian, business unit manager, Durst Software & Solutions.

Ruggengraat

In de laatste jaren is er een trend van workflow-technologieën die steeds meer functies combineren in één tool. Als gevolg hiervan worden workflow-oplossingen steeds meer de ruggengraat van hun respectieve printomgevingen, waardoor een beter en efficiënter beheer van het gehele proces mogelijk is.

"Durst Workflow is een complete oplossing die volledig browsergebaseerd is en waarmee de hele PDF-workflow eenvoudig kan worden beheerd, waardoor een hoger niveau van efficiëntie en automatisering mogelijk is dan met vergelijkbare stand-alone producten", duidt Johanna Weber, product manager Durst Workflow.

Duurzaamheid

Omdat resourcemanagement steeds belangrijker wordt in de duurzaamheidsinspanningen in de printindustrie blijft Durst Workflow evolueren om aan de behoeften van klanten te voldoen en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen te optimaliseren. "Zo vermindert de Ink Save-module het inktverbruik tot 35 procent met behoud van een uitstekende kleurnauwkeurigheid", claimt Durst.

Durst Workflow is een oplossing voor het geautomatiseerd beheer van prepress- en productietaken. De software is compatibel met een breed scala aan drukmachines binnen diverse segmenten. "We zijn er trots op dat meer dan duizend klanten vertrouwen op onze oplossing", reageert Michael Deflorian, business unit manager, Durst Software & Solutions.In de laatste jaren is er een trend van workflow-technologieën die steeds meer functies combineren in één tool. Als gevolg hiervan worden workflow-oplossingen steeds meer de ruggengraat van hun respectieve printomgevingen, waardoor een beter en efficiënter beheer van het gehele proces mogelijk is."Durst Workflow is een complete oplossing die volledig browsergebaseerd is en waarmee de hele PDF-workflow eenvoudig kan worden beheerd, waardoor een hoger niveau van efficiëntie en automatisering mogelijk is dan met vergelijkbare stand-alone producten", duidt Johanna Weber, product manager Durst Workflow.Omdat resourcemanagement steeds belangrijker wordt in de duurzaamheidsinspanningen in de printindustrie blijft Durst Workflow evolueren om aan de behoeften van klanten te voldoen en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen te optimaliseren. "Zo vermindert de Ink Save-module het inktverbruik tot 35 procent met behoud van een uitstekende kleurnauwkeurigheid", claimt Durst.