Messe Düsseldorf, de organisator van meer bepaald de drupa, werkt in het raam van dit initiatief samen met de ESMA (de Europese associatie van fabrikanten voor zeefdruk en speciale druktechnieken). De twee partners zullen een collectieve stand organiseren, Pepso (Printed Electronics Products and Solutions), die ingenomen zal worden door leveranciers en adviseurs die op die markt actief zijn.

Pepso krijgt tijdens de vier volgende jaren een plaats op zes vakbeurzen in Düsseldorf: Compamed 2013 (medische sector), Euroshop en EuroCIS 2014 (distributie en detailhandel), glasstec 2014 (glastransformatie), Interpack 2014 (verpakkingen) en drupa 2016 (drukkerij).

"We nemen een ideale positie in om de producenten van gedrukte elektronica een marketingvitrine aan te bieden, waarmee ze specifieke doelgroepen kunnen bereiken," verklaarde Hans Werner Reinhard, adjunct algemeen directeur van Messe Düsseldorf.

Messe Düsseldorf, de organisator van meer bepaald de drupa, werkt in het raam van dit initiatief samen met de ESMA (de Europese associatie van fabrikanten voor zeefdruk en speciale druktechnieken). De twee partners zullen een collectieve stand organiseren, Pepso (Printed Electronics Products and Solutions), die ingenomen zal worden door leveranciers en adviseurs die op die markt actief zijn. Pepso krijgt tijdens de vier volgende jaren een plaats op zes vakbeurzen in Düsseldorf: Compamed 2013 (medische sector), Euroshop en EuroCIS 2014 (distributie en detailhandel), glasstec 2014 (glastransformatie), Interpack 2014 (verpakkingen) en drupa 2016 (drukkerij). "We nemen een ideale positie in om de producenten van gedrukte elektronica een marketingvitrine aan te bieden, waarmee ze specifieke doelgroepen kunnen bereiken," verklaarde Hans Werner Reinhard, adjunct algemeen directeur van Messe Düsseldorf.