Eclipse Pro belooft consistent, hoogwaardig drukwerk te produceren over een breder scala aan drukomstandigheden. De nieuwe procesvrije plaat maakt snelle persstarts en herstarts mogelijk met slechts minimaal papierafval in een breed scala aan scenario's.

Flexibiliteit

"Cruciaal is dat Eclipse Pro geen grote veranderingen aan de bestaande opstelling vereist; het kan eenvoudig in de workflow worden geïntegreerd ter vervanging van een conventionele plaat, waardoor het een zeer handige keuze is voor veel commerciële drukkerijen", duidt de fabrikant. De offsetplaat kan zowel ingezet worden met conventionele als H-UV/LED-UV-inkten, wat zorgt voor meer flexibiliteit in drukkerijen.

Beeldcontrast

"De nieuwe procesvrije plaat biedt een uitstekend en stabiel beeldcontrast gedurende langere tijd, zelfs langer dan 24 uur, wanneer blootgesteld aan kantoorlicht, dankzij het unieke en onomkeerbare kleurvormingsmechanisme van ECO3", duidt het bedrijf. Het grote contrast helpt operators ook om platen correct op de pers te monteren, waardoor kostbare fouten worden vermeden.

Krasbestendig

Een belangrijke factor van gebruiksgemak voor drukkers is de uitstekende krasbestendigheid van de plaat. Met een zeer robuust oppervlak is de plaat beter beschermd tijdens het traject van doos naar CtP-lader en naar de pers. "Dit maakt de behandeling eenvoudig en garandeert keer op keer een hoge printkwaliteit. Drukkers zullen minder kostbare downtime en plaatremakes ervaren als gevolg van fijne krassen die meestal pas worden gedetecteerd wanneer de pers draait. Het resultaat is een hogere productiviteit, betere kwaliteit en minder verspilling", aldus ECO3.

Eclipse Pro belooft consistent, hoogwaardig drukwerk te produceren over een breder scala aan drukomstandigheden. De nieuwe procesvrije plaat maakt snelle persstarts en herstarts mogelijk met slechts minimaal papierafval in een breed scala aan scenario's."Cruciaal is dat Eclipse Pro geen grote veranderingen aan de bestaande opstelling vereist; het kan eenvoudig in de workflow worden geïntegreerd ter vervanging van een conventionele plaat, waardoor het een zeer handige keuze is voor veel commerciële drukkerijen", duidt de fabrikant. De offsetplaat kan zowel ingezet worden met conventionele als H-UV/LED-UV-inkten, wat zorgt voor meer flexibiliteit in drukkerijen."De nieuwe procesvrije plaat biedt een uitstekend en stabiel beeldcontrast gedurende langere tijd, zelfs langer dan 24 uur, wanneer blootgesteld aan kantoorlicht, dankzij het unieke en onomkeerbare kleurvormingsmechanisme van ECO3", duidt het bedrijf. Het grote contrast helpt operators ook om platen correct op de pers te monteren, waardoor kostbare fouten worden vermeden.Een belangrijke factor van gebruiksgemak voor drukkers is de uitstekende krasbestendigheid van de plaat. Met een zeer robuust oppervlak is de plaat beter beschermd tijdens het traject van doos naar CtP-lader en naar de pers. "Dit maakt de behandeling eenvoudig en garandeert keer op keer een hoge printkwaliteit. Drukkers zullen minder kostbare downtime en plaatremakes ervaren als gevolg van fijne krassen die meestal pas worden gedetecteerd wanneer de pers draait. Het resultaat is een hogere productiviteit, betere kwaliteit en minder verspilling", aldus ECO3.