Arkitex Production 6.0 verbreedt de cloud-ervaring door gebruik te maken van zijn multi-tenant mogelijkheden. Voor kleinere krantendrukkers maakt de combinatie van multi-tenancy met de cloud het mogelijk om hun systemen te verplaatsen naar een externe server gehost door ECO3, waardoor ze hun in-house IT-hardware, softwarebeheer en diensten verminderen.

Grotere klanten kunnen investeren in hun eigen multi-tenant server om de verschillende sites binnen een krantengroep te consolideren. Om de interactie voor gebruikers te stroomlijnen, voegt de nieuwe release volledige integratie toe met derde partij authenticatieservices die veel worden gebruikt in de krantensector voor single sign-on.

Met 'just-in-time' plaatlevering als doel zet Arkitex 6.0 de volgende stap in automatisering door de integratie van sorteersystemen van derden te verbeteren met de plaatworkflow voor optimaal tijdsbeheer.

Daarnaast zullen Arkitex Portal voor interactie en communicatie met externe klanten en Arkitex Courier, de paginatransmissie-oplossing voor filedistributie, worden gemigreerd naar Arkitex Production in versie 6. "Dit zal de nauwere integratie van externe klanten vergemakkelijken en de workflow verder optimaliseren", klinkt het.

Arkitex Production 6.0 verbreedt de cloud-ervaring door gebruik te maken van zijn multi-tenant mogelijkheden. Voor kleinere krantendrukkers maakt de combinatie van multi-tenancy met de cloud het mogelijk om hun systemen te verplaatsen naar een externe server gehost door ECO3, waardoor ze hun in-house IT-hardware, softwarebeheer en diensten verminderen.Grotere klanten kunnen investeren in hun eigen multi-tenant server om de verschillende sites binnen een krantengroep te consolideren. Om de interactie voor gebruikers te stroomlijnen, voegt de nieuwe release volledige integratie toe met derde partij authenticatieservices die veel worden gebruikt in de krantensector voor single sign-on.Met 'just-in-time' plaatlevering als doel zet Arkitex 6.0 de volgende stap in automatisering door de integratie van sorteersystemen van derden te verbeteren met de plaatworkflow voor optimaal tijdsbeheer.Daarnaast zullen Arkitex Portal voor interactie en communicatie met externe klanten en Arkitex Courier, de paginatransmissie-oplossing voor filedistributie, worden gemigreerd naar Arkitex Production in versie 6. "Dit zal de nauwere integratie van externe klanten vergemakkelijken en de workflow verder optimaliseren", klinkt het.