ECO3, een wereldwijde leverancier van prepress-systemen voor de offsetindustrie, betreedt nu ook de flexo-markt. De portfolio voor flexo varieert van het bewerken van het artwork van de ontwerper en het verbeteren van de beeldkwaliteit tot drukklare flexoplaten.

"De aantrekkelijke 'total cost-of-ownership' van ons open systeem zal vooral labeldrukkers bekoren die overwegen om prepress als een interne activiteit te beschouwen, in plaats van afhankelijk te zijn van externe dienstverleners", zegt Guy Desmet, verantwoordelijk voor marketing bij ECO3. "Een geïntegreerde en complete prepress-oplossing van één leverancier neemt veel zorgen voor drukkers weg. ECO3 heeft veel in R&D geïnvesteerd om software, film, plaat en apparatuur af te stemmen, zodat de hoogste drukkwaliteit nu kan worden bereikt met een milieuvriendelijke oplossing", duidt het bedrijf.

Labelsegment

De systeemoplossing die ECO3 lanceert omvat: Amfortis cloudgebaseerde prepress-software voor verpakkingen, software voor verbetering van de afdrukkwaliteit (SPIR@L-screening voor beeldreproductie en GridTune-oppervlaktepatronen voor inktverdeling en grotere printruimte), MAGIS-verbruiksartikelen en MAGIS-apparatuur.

"Hoewel ons bedrijf een wereldwijd bereik heeft met directe verkoop-, service- en applicatiemanagers in meer dan dertig landen, zullen we ons in eerste instantie concentreren op Europa en Latijns-Amerika", zegt Frederik Dehing, head of Sales bij ECO3. "Onze primaire doelgroep is het labelsegment, maar het is onze ambitie om in deze branche te groeien, zowel in geografie als in toepassingen."

ECO3, een wereldwijde leverancier van prepress-systemen voor de offsetindustrie, betreedt nu ook de flexo-markt. De portfolio voor flexo varieert van het bewerken van het artwork van de ontwerper en het verbeteren van de beeldkwaliteit tot drukklare flexoplaten."De aantrekkelijke 'total cost-of-ownership' van ons open systeem zal vooral labeldrukkers bekoren die overwegen om prepress als een interne activiteit te beschouwen, in plaats van afhankelijk te zijn van externe dienstverleners", zegt Guy Desmet, verantwoordelijk voor marketing bij ECO3. "Een geïntegreerde en complete prepress-oplossing van één leverancier neemt veel zorgen voor drukkers weg. ECO3 heeft veel in R&D geïnvesteerd om software, film, plaat en apparatuur af te stemmen, zodat de hoogste drukkwaliteit nu kan worden bereikt met een milieuvriendelijke oplossing", duidt het bedrijf.De systeemoplossing die ECO3 lanceert omvat: Amfortis cloudgebaseerde prepress-software voor verpakkingen, software voor verbetering van de afdrukkwaliteit (SPIR@L-screening voor beeldreproductie en GridTune-oppervlaktepatronen voor inktverdeling en grotere printruimte), MAGIS-verbruiksartikelen en MAGIS-apparatuur."Hoewel ons bedrijf een wereldwijd bereik heeft met directe verkoop-, service- en applicatiemanagers in meer dan dertig landen, zullen we ons in eerste instantie concentreren op Europa en Latijns-Amerika", zegt Frederik Dehing, head of Sales bij ECO3. "Onze primaire doelgroep is het labelsegment, maar het is onze ambitie om in deze branche te groeien, zowel in geografie als in toepassingen."