Ed Sheeran is al sinds zijn kinderjaren verzot op Lego. Terwijl hij tijdens de uitzending RTL LATE NIGHT in Nederland over zijn voorliefde voor de kleine bouwblokjes ondervraagd werd, gaf de presentator hem een verrassend cadeau: een gedrukt portret van de zanger in Legoblokjes (het portret was geïnspireerd op de omslag van zijn nieuwe plaat).

Het portret is een werk van de Belg Dirk Denoyelle, die in Vlaanderen om zijn talent als imitator en humorist bekend staat. Hij animeert echter ook spektakels voor de bedrijfswereld en Europese en Amerikaanse conferenties. Dirk Denoyelle, die een ingenieur in de micro-elektronica is, is ook een van de 13 LEGO Certified Professionals. Hij heeft zich gespecialiseerd in 3D-bustes en in 2D-mozaïeken. Naast portretten realiseert Dirk Denoyelle ook tal van voorwerpen in Lego voor musea, kunstgalerijen of B2B-bedrijven. De creaties in Lego kunnen bedrukt worden en met het oog daarop heeft de Lego-expert zich een vlakbedprinter ValueJet 426UF van Mutoh aangeschaft.

Ed Sheeran is al sinds zijn kinderjaren verzot op Lego. Terwijl hij tijdens de uitzending RTL LATE NIGHT in Nederland over zijn voorliefde voor de kleine bouwblokjes ondervraagd werd, gaf de presentator hem een verrassend cadeau: een gedrukt portret van de zanger in Legoblokjes (het portret was geïnspireerd op de omslag van zijn nieuwe plaat).Het portret is een werk van de Belg Dirk Denoyelle, die in Vlaanderen om zijn talent als imitator en humorist bekend staat. Hij animeert echter ook spektakels voor de bedrijfswereld en Europese en Amerikaanse conferenties. Dirk Denoyelle, die een ingenieur in de micro-elektronica is, is ook een van de 13 LEGO Certified Professionals. Hij heeft zich gespecialiseerd in 3D-bustes en in 2D-mozaïeken. Naast portretten realiseert Dirk Denoyelle ook tal van voorwerpen in Lego voor musea, kunstgalerijen of B2B-bedrijven. De creaties in Lego kunnen bedrukt worden en met het oog daarop heeft de Lego-expert zich een vlakbedprinter ValueJet 426UF van Mutoh aangeschaft.