Sinds 2012 behoort ook het Belgische De Vroede Enveloppen tot de groep Mayer-Kuvert-network uit Duitsland. Met het overlijden van Edlef Bartl op 12 februari, verliest de enveloppenindustrie een van zijn meest innovatieve en ervaren mensen.

Edlef Bartl verwierf in 1983 na verantwoordelijke functies bij Pitney Bowes en AWA Couvert, Ernst Mayer in Heilbronn. Dat bedrijf had toen financiële problemen. De daaropvolgende jaren ontwikkelde de firma zich tot één van de meest succesrijke enveloppengroepen in Europa. Vandaag telt de groep 50 bedrijven in 23 landen en heeft ze ongeveer 2.400 medewerkers in dienst. Jaarlijks worden meer dan 21 miljard enveloppen geproduceerd.

Mayer-Kuvert-netwerk is een geïntegreerd bedrijf. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en bedrukt enveloppen.

Sinds 2012 behoort ook het Belgische De Vroede Enveloppen tot de groep Mayer-Kuvert-network uit Duitsland. Met het overlijden van Edlef Bartl op 12 februari, verliest de enveloppenindustrie een van zijn meest innovatieve en ervaren mensen.Edlef Bartl verwierf in 1983 na verantwoordelijke functies bij Pitney Bowes en AWA Couvert, Ernst Mayer in Heilbronn. Dat bedrijf had toen financiële problemen. De daaropvolgende jaren ontwikkelde de firma zich tot één van de meest succesrijke enveloppengroepen in Europa. Vandaag telt de groep 50 bedrijven in 23 landen en heeft ze ongeveer 2.400 medewerkers in dienst. Jaarlijks worden meer dan 21 miljard enveloppen geproduceerd.Mayer-Kuvert-netwerk is een geïntegreerd bedrijf. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en bedrukt enveloppen.