De nieuwe machine moet begin 2014 in gebruik genomen worden en zal twee kleinere rotatiepersen vervangen. Em. de Jong zal dan over een machinepark met acht rotatiepersen beschikken (van 8 tot 96 pagina's). De drukkerij Em. de Jong is een familiebedrijf dat in 1906 opgericht werd en dat vandaag geleid wordt door Joep de Jong, de kleinzoon van de oprichter. De onderneming is de grootste Nederlandse drukkerij van reclamedrukwerk (huis-aan-huisbladen, folders, enz.). De onderneming, die ook offsetvellenpersen en digitale persen in huis heeft, telt 330 medewerkers en boekt een omzet van ongeveer 140 miljoen euro.

Em. de Jong, waarvan de groei de voorbije jaren door verscheidene overnames ondersteund werd, heeft sinds vorig jaar ook de controle over de Belgische rotatiedrukker Mercator Press in Jabbeke.

De nieuwe machine moet begin 2014 in gebruik genomen worden en zal twee kleinere rotatiepersen vervangen. Em. de Jong zal dan over een machinepark met acht rotatiepersen beschikken (van 8 tot 96 pagina's). De drukkerij Em. de Jong is een familiebedrijf dat in 1906 opgericht werd en dat vandaag geleid wordt door Joep de Jong, de kleinzoon van de oprichter. De onderneming is de grootste Nederlandse drukkerij van reclamedrukwerk (huis-aan-huisbladen, folders, enz.). De onderneming, die ook offsetvellenpersen en digitale persen in huis heeft, telt 330 medewerkers en boekt een omzet van ongeveer 140 miljoen euro. Em. de Jong, waarvan de groei de voorbije jaren door verscheidene overnames ondersteund werd, heeft sinds vorig jaar ook de controle over de Belgische rotatiedrukker Mercator Press in Jabbeke.