Bram Monstrey haalde het in de categorie 'Applicatie-ontwikkeling' met zijn project 'Flowtube - Social Music Player': een applicatie waarmee je de muziek van je vrienden op Facebook kunt beluisteren en volgens genre klasseren. In die categorie gaat hij een andere Belg vooraf, Benoît Boucart. Beiden hebben ze onlangs hun diploma behaald aan Howest (Hogeschool van West-Vlaanderen, Kortrijk).

De Adobe Design Achievement Awards, die al aan hun 12e editie toe waren, bekronen het werk van jonge grafische ontwerpers, fotografen, illustratoren, specialisten in de animatiefilm, regisseurs van digitale films, ontwikkelaars en kunstenaars - het werk moet wel met een software van Adobe vervaardigd zijn en mag zowel in groep als individueel vervaardigd zijn. Dit jaar waren er bijna 5.000 inzendingen uit 64 landen voor de wedstrijd.

De projecten van Bram Monstrey en die van alle winnaars, finalisten en laureaten met een eervolle vermelding kunnen online op de ADAA Gallery bekeken worden.

Bram Monstrey haalde het in de categorie 'Applicatie-ontwikkeling' met zijn project 'Flowtube - Social Music Player': een applicatie waarmee je de muziek van je vrienden op Facebook kunt beluisteren en volgens genre klasseren. In die categorie gaat hij een andere Belg vooraf, Benoît Boucart. Beiden hebben ze onlangs hun diploma behaald aan Howest (Hogeschool van West-Vlaanderen, Kortrijk). De Adobe Design Achievement Awards, die al aan hun 12e editie toe waren, bekronen het werk van jonge grafische ontwerpers, fotografen, illustratoren, specialisten in de animatiefilm, regisseurs van digitale films, ontwikkelaars en kunstenaars - het werk moet wel met een software van Adobe vervaardigd zijn en mag zowel in groep als individueel vervaardigd zijn. Dit jaar waren er bijna 5.000 inzendingen uit 64 landen voor de wedstrijd. De projecten van Bram Monstrey en die van alle winnaars, finalisten en laureaten met een eervolle vermelding kunnen online op de ADAA Gallery bekeken worden.