Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het drukken van verpakkingen in vlakkarton en dat 130 medewerkers telt, zou zijn omzet gedurende de drie voorbije jaren met 50% hebben zien dalen. Het bedrijf heeft nu zes maanden tijd om orde op zaken te stellen onder het toezicht van de handelsrechtbank.

Via VG Goossens heeft de groep Van Genechten nog twee andere sites in Frankrijk, in Meyzieu (Rhône) en Angoulême (Charente). Die twee bedrijven vallen buiten de procedure. Een vierde vestiging, die van VG Goossens in Beauvais, was al in 2009 geliquideerd.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het drukken van verpakkingen in vlakkarton en dat 130 medewerkers telt, zou zijn omzet gedurende de drie voorbije jaren met 50% hebben zien dalen. Het bedrijf heeft nu zes maanden tijd om orde op zaken te stellen onder het toezicht van de handelsrechtbank. Via VG Goossens heeft de groep Van Genechten nog twee andere sites in Frankrijk, in Meyzieu (Rhône) en Angoulême (Charente). Die twee bedrijven vallen buiten de procedure. Een vierde vestiging, die van VG Goossens in Beauvais, was al in 2009 geliquideerd.