Drukwerk zal ook in 2015 een belangrijke plaats in de mediamix hebben. Drukwerk is namelijk niet vluchtig en fysiek aanwezig. Het zijn eigenschappen waarvan de digitale media alleen maar durven dromen.

De drukindustrie blijft een belangrijke branche maar is volop in verandering. Dat geldt echter voor de meeste andere sectoren. En ook in moeilijkere marktomstandigheden kan geld verdiend worden. Steeds weer bieden nieuwe groeikansen zich aan. Dat zal dit jaar niet anders zijn.

De ploeg van Grafisch Nieuws wenst u heel veel vreugde, persoonlijk welzijn en duurzaam succes in 2015. Laten we alvast daar op toasten!

Drukwerk zal ook in 2015 een belangrijke plaats in de mediamix hebben. Drukwerk is namelijk niet vluchtig en fysiek aanwezig. Het zijn eigenschappen waarvan de digitale media alleen maar durven dromen. De drukindustrie blijft een belangrijke branche maar is volop in verandering. Dat geldt echter voor de meeste andere sectoren. En ook in moeilijkere marktomstandigheden kan geld verdiend worden. Steeds weer bieden nieuwe groeikansen zich aan. Dat zal dit jaar niet anders zijn.De ploeg van Grafisch Nieuws wenst u heel veel vreugde, persoonlijk welzijn en duurzaam succes in 2015. Laten we alvast daar op toasten!