In samenwerking met de kunstgalerij Lierhman toonde drukkerij Snel in haar vestiging de robotsculpturen van de Luikse kunstenaar Go Jeunejean. Opmerkelijk aan zijn werken is dat ze vervaardigd zijn met recuperatiemateriaal waar hij via rommelmarkten, het internet of nog giften de hand op heeft gelegd. Het is niet de eerste keer dat Snel een dergelijk evenement voor een kunstenaar organiseert. De drukkerij met een zwak voor kunst en cultuur geeft kunstenaars geregeld de vrije hand om de bedrijfsruimte op te smukken met schilderijen, foto's of beeldhouwwerken.

De vernissage van Go Jeunejean kwam er naar aanleiding van het nieuwe kunstboek dat de kunstenaar door Snel heeft laten vervaardigen. 'Robots and Space Invaders' is een referentiewerk over het beeldhouwwerk van Go Jeunejean. Het boek behandelt daarnaast ook zijn jeugd, zijn inspiratie, zijn atelier, enz. Het mooi uitgegeven boek heeft een kartonnen omslag, is genaaid, heeft een vierkant formaat (220 x 220 cm) en telt 272 pagina's. De omslag werd veredeld met goudstempeling en met spotvernis. In het binnenwerk treffen we een spiegel aan, een bladwijzer in de vorm van een raket en enkele kalkpapieren. Het boek dat op 1.000 exemplaren verschijnt, kost 40 euro.

In samenwerking met de kunstgalerij Lierhman toonde drukkerij Snel in haar vestiging de robotsculpturen van de Luikse kunstenaar Go Jeunejean. Opmerkelijk aan zijn werken is dat ze vervaardigd zijn met recuperatiemateriaal waar hij via rommelmarkten, het internet of nog giften de hand op heeft gelegd. Het is niet de eerste keer dat Snel een dergelijk evenement voor een kunstenaar organiseert. De drukkerij met een zwak voor kunst en cultuur geeft kunstenaars geregeld de vrije hand om de bedrijfsruimte op te smukken met schilderijen, foto's of beeldhouwwerken.De vernissage van Go Jeunejean kwam er naar aanleiding van het nieuwe kunstboek dat de kunstenaar door Snel heeft laten vervaardigen. 'Robots and Space Invaders' is een referentiewerk over het beeldhouwwerk van Go Jeunejean. Het boek behandelt daarnaast ook zijn jeugd, zijn inspiratie, zijn atelier, enz. Het mooi uitgegeven boek heeft een kartonnen omslag, is genaaid, heeft een vierkant formaat (220 x 220 cm) en telt 272 pagina's. De omslag werd veredeld met goudstempeling en met spotvernis. In het binnenwerk treffen we een spiegel aan, een bladwijzer in de vorm van een raket en enkele kalkpapieren. Het boek dat op 1.000 exemplaren verschijnt, kost 40 euro.