Striptekenaargezocht.be ontstond vanuit Sprengers Communicatiebureau in Antwerpen. Het bureau zal samenwerken met de Antwerpse stripspeciaalzaak TseTse, en enkele freelance scenaristen en tekenaars. Intussen werden deze tekenaars geselecteerd: Poetzarelli, Steve van Bael, Benjamin van Geem, Sander Belmans. De portfolio wordt de volgende maanden sterk uitgebreid.

Striptekenaargezocht.be biedt een volledige omkadering om als tussenpersoon tussen opdrachtgever en tekenaar te fungeren, en ervoor te zorgen dat alle stappen van het proces op een gestructureerde en kwalitatieve manier worden opgevolgd.

Striptekenaargezocht.be ontstond vanuit Sprengers Communicatiebureau in Antwerpen. Het bureau zal samenwerken met de Antwerpse stripspeciaalzaak TseTse, en enkele freelance scenaristen en tekenaars. Intussen werden deze tekenaars geselecteerd: Poetzarelli, Steve van Bael, Benjamin van Geem, Sander Belmans. De portfolio wordt de volgende maanden sterk uitgebreid.Striptekenaargezocht.be biedt een volledige omkadering om als tussenpersoon tussen opdrachtgever en tekenaar te fungeren, en ervoor te zorgen dat alle stappen van het proces op een gestructureerde en kwalitatieve manier worden opgevolgd.