Sébastien Houzé die een diploma in communicatie en marketing heeft, heeft tijdens zijn carrière voor verschillende bedrijven en organisaties in de papierketen gewerkt, zoals PostEurop, bpost, Papyrus Belgium, M-Real Meulemans en Inapa. Hij zal het PCF leiden in nauwe samenwerking met Firmin François, de voorzitter, en Marc van den Eynde, de secretaris-generaal.

Die benoeming past in de wil van het PCF om zijn inspanningen op het vlak van communicatie en sensibilisatie te versterken en om een erkend kenniscentrum voor de papierketen te worden.

Naast de aanstelling van Sébastien Houzé kondigt het PCF ook een uitbreiding aan van zijn leden, een nieuw actieplan en logo, alsook de start van een grootschalige communicatiecampagne over de troeven en de duurzaamheid van de grafische media.

Sébastien Houzé die een diploma in communicatie en marketing heeft, heeft tijdens zijn carrière voor verschillende bedrijven en organisaties in de papierketen gewerkt, zoals PostEurop, bpost, Papyrus Belgium, M-Real Meulemans en Inapa. Hij zal het PCF leiden in nauwe samenwerking met Firmin François, de voorzitter, en Marc van den Eynde, de secretaris-generaal. Die benoeming past in de wil van het PCF om zijn inspanningen op het vlak van communicatie en sensibilisatie te versterken en om een erkend kenniscentrum voor de papierketen te worden. Naast de aanstelling van Sébastien Houzé kondigt het PCF ook een uitbreiding aan van zijn leden, een nieuw actieplan en logo, alsook de start van een grootschalige communicatiecampagne over de troeven en de duurzaamheid van de grafische media.