De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 1.400 m². De verhuizing gaat gepaard met een verdubbeling van de capaciteit, dankzij de aankoop van een Heidelberg Speedmaster XL 75 (formaat 50 x 70 cm, vijf kleuren plus vernis). De nieuwe pers versterkt het machinepark dat twee exemplaren van de Speedmaster 52 (formaat 36 x 52 cm - een éénkleuren- en een vierkleurenpers) en uiteenlopende afwerkapparatuur omvat.

Drukkerij Jacobs die dit jaar twintig jaar bestaat, is een familiebedrijf met tien werknemers. De drukkerij wordt geleid door Werner Jacobs, samen met zijn vrouw Lut en hun twee zonen. De onderneming heeft het voorbije jaar een omzet van bijna één miljoen euro geboekt.

De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 1.400 m². De verhuizing gaat gepaard met een verdubbeling van de capaciteit, dankzij de aankoop van een Heidelberg Speedmaster XL 75 (formaat 50 x 70 cm, vijf kleuren plus vernis). De nieuwe pers versterkt het machinepark dat twee exemplaren van de Speedmaster 52 (formaat 36 x 52 cm - een éénkleuren- en een vierkleurenpers) en uiteenlopende afwerkapparatuur omvat. Drukkerij Jacobs die dit jaar twintig jaar bestaat, is een familiebedrijf met tien werknemers. De drukkerij wordt geleid door Werner Jacobs, samen met zijn vrouw Lut en hun twee zonen. De onderneming heeft het voorbije jaar een omzet van bijna één miljoen euro geboekt.