Met de nieuwe pers die de voorbije maand in gebruik genomen is, wil Daneels Grafische Groep op een concurrerende manier de markt voor drukwerk in 4/4 en 5/5 kleuren zonder vernis bewerken, en tegelijk alle garanties voor de vereiste kwaliteit bieden. Volgens Daneels past die politiek in de strategische alliantie die in januari met Enschedé-Van Muysewinkel (ondertussen tot EVM-Print omgedoopt) gesloten werd: Daneels voert immers 80% van zijn productie uit, terwijl EVM-Print hoofdzakelijk op de binnenlandse markt gericht is.

Enschedé-Van Muysewinkel, een voormalige dochteronderneming van de Nederlandse groep Joh. Enschedé, is in november 2012 door gedelegeerd bestuurder, Armin Van der Linden, overgenomen. Die operatie werd onmiddellijk gevolgd door een herstructurering. Het bedrijf dat tot EVM-Print omgedoopt werd (Excellent Value for Money), heeft sindsdien zijn offsetpersen verkocht en verhuist binnenkort vanuit zijn vestiging in Evere naar een ander gebouw in Brussel. Het bedrijf behoudt alleen nog maar zijn digitale persen en zijn persen voor fiscale zegels - een van de specialiteiten van het bedrijf. Het handelsdrukwerk in offset gaat naar Daneels Grafische Groep waarmee EVM-Print sinds januari een alliantie vormt.

Daneels dat 54 offsetgroepen in twee formaten (75 x 105 cm en 36 x 52 cm) exploiteert, heeft over het boekjaar 2011-2012 een omzet van 23,5 miljoen euro geboekt. De groep telt ongeveer 140 medewerkers.

Met de nieuwe pers die de voorbije maand in gebruik genomen is, wil Daneels Grafische Groep op een concurrerende manier de markt voor drukwerk in 4/4 en 5/5 kleuren zonder vernis bewerken, en tegelijk alle garanties voor de vereiste kwaliteit bieden. Volgens Daneels past die politiek in de strategische alliantie die in januari met Enschedé-Van Muysewinkel (ondertussen tot EVM-Print omgedoopt) gesloten werd: Daneels voert immers 80% van zijn productie uit, terwijl EVM-Print hoofdzakelijk op de binnenlandse markt gericht is. Enschedé-Van Muysewinkel, een voormalige dochteronderneming van de Nederlandse groep Joh. Enschedé, is in november 2012 door gedelegeerd bestuurder, Armin Van der Linden, overgenomen. Die operatie werd onmiddellijk gevolgd door een herstructurering. Het bedrijf dat tot EVM-Print omgedoopt werd (Excellent Value for Money), heeft sindsdien zijn offsetpersen verkocht en verhuist binnenkort vanuit zijn vestiging in Evere naar een ander gebouw in Brussel. Het bedrijf behoudt alleen nog maar zijn digitale persen en zijn persen voor fiscale zegels - een van de specialiteiten van het bedrijf. Het handelsdrukwerk in offset gaat naar Daneels Grafische Groep waarmee EVM-Print sinds januari een alliantie vormt. Daneels dat 54 offsetgroepen in twee formaten (75 x 105 cm en 36 x 52 cm) exploiteert, heeft over het boekjaar 2011-2012 een omzet van 23,5 miljoen euro geboekt. De groep telt ongeveer 140 medewerkers.