De machine met dubbele printkoppen drukt in 6 kleuren (CMYK + wit + vernis) en is voorzien van een optie om zware dragers te laden. Daarmee kan de machine panelen met een dikte tot 50 mm bedrukken. De printer heeft een maximumsnelheid van 77 m²/uur, maar de snelheid en de kwaliteit kunnen verbeterd worden door bijkomende drukkoppen te monteren.

Daelprinting is een specialist in grootformaat drukwerk. Het bedrijf bedrukt dagelijks panelen van 14 m² of spandoeken van 500 m², zowel in één exemplaar als in grotere oplagen. Het bedrijf dat over 2011 een omzet van 3,94 miljoen € boekte, telt een twintigtal werknemers.

"De vraag naar snelle levertermijnen en duurzame kwaliteit is enorm gegroeid," legt Arjan D'haene uit, afgevaardigd beheerder van Daelprinting. "Met de Oryx kunnen we een uitzonderlijke productiekwaliteit bieden. Bovendien kunnen we ook wit of vernis aanbrengen, zoals we dat vroeger met de zeefdruk deden. Vandaag kan dat nu ook bij de digitale druk, zelfs bij kleine oplagen."

De printer wordt, net als alle andere printers en de snijmachines van Daelprinting, aangestuurd door software van Caldera. Die software wordt ook gebruikt om eigen profielen te creëren zodat een optimale drukkwaliteit gegarandeerd kan worden.

De machine met dubbele printkoppen drukt in 6 kleuren (CMYK + wit + vernis) en is voorzien van een optie om zware dragers te laden. Daarmee kan de machine panelen met een dikte tot 50 mm bedrukken. De printer heeft een maximumsnelheid van 77 m²/uur, maar de snelheid en de kwaliteit kunnen verbeterd worden door bijkomende drukkoppen te monteren. Daelprinting is een specialist in grootformaat drukwerk. Het bedrijf bedrukt dagelijks panelen van 14 m² of spandoeken van 500 m², zowel in één exemplaar als in grotere oplagen. Het bedrijf dat over 2011 een omzet van 3,94 miljoen € boekte, telt een twintigtal werknemers. "De vraag naar snelle levertermijnen en duurzame kwaliteit is enorm gegroeid," legt Arjan D'haene uit, afgevaardigd beheerder van Daelprinting. "Met de Oryx kunnen we een uitzonderlijke productiekwaliteit bieden. Bovendien kunnen we ook wit of vernis aanbrengen, zoals we dat vroeger met de zeefdruk deden. Vandaag kan dat nu ook bij de digitale druk, zelfs bij kleine oplagen." De printer wordt, net als alle andere printers en de snijmachines van Daelprinting, aangestuurd door software van Caldera. Die software wordt ook gebruikt om eigen profielen te creëren zodat een optimale drukkwaliteit gegarandeerd kan worden.