De drukkerij (een dochteronderneming van de Amerikaanse groep Chesapeake) is gespecialiseerd in de druk van handleidingen en bijsluiters voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Stroomopwaarts van de nieuwe vierkleurenmachine (recto/verso) staat een eenheid die rollen tot vellen versnijdt. De pers wordt aangevuld met een vernisgroep die als snijeenheid gebruikt wordt. Ze vervangt een andere pers en vult een machinepark aan dat typopersen, smallebaanrotatiepersen en digitale printers omvat. "Ongeveer 80% van onze farmaceutische opdrachten drukken we in 1/1, 15% in 2/2 en een klein percentage maar in vier kleuren," preciseert directeur Anthony Vandamme.

De rollensnijder CutStar, die voor de pers gemonteerd staat, maakt het mogelijk om met rollen in drie standaardgewichten te werken. Daardoor kan het papier goedkoper aangekocht worden, terwijl tegelijk ook de inschiet vermindert. Chesapeake Bornem heeft er ook voor geopteerd om de pers met de Prinect Axis Control uit te rusten voor de kleurmeting in lijn.

De groep Chesapeake, een expert in farmaceutische verpakkingen, exploiteert meer dan 20 productievestigingen in verschillende landen van de wereld.

De drukkerij (een dochteronderneming van de Amerikaanse groep Chesapeake) is gespecialiseerd in de druk van handleidingen en bijsluiters voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Stroomopwaarts van de nieuwe vierkleurenmachine (recto/verso) staat een eenheid die rollen tot vellen versnijdt. De pers wordt aangevuld met een vernisgroep die als snijeenheid gebruikt wordt. Ze vervangt een andere pers en vult een machinepark aan dat typopersen, smallebaanrotatiepersen en digitale printers omvat. "Ongeveer 80% van onze farmaceutische opdrachten drukken we in 1/1, 15% in 2/2 en een klein percentage maar in vier kleuren," preciseert directeur Anthony Vandamme. De rollensnijder CutStar, die voor de pers gemonteerd staat, maakt het mogelijk om met rollen in drie standaardgewichten te werken. Daardoor kan het papier goedkoper aangekocht worden, terwijl tegelijk ook de inschiet vermindert. Chesapeake Bornem heeft er ook voor geopteerd om de pers met de Prinect Axis Control uit te rusten voor de kleurmeting in lijn. De groep Chesapeake, een expert in farmaceutische verpakkingen, exploiteert meer dan 20 productievestigingen in verschillende landen van de wereld.