De eerste digitale veredelingspers JETvarnish staat opgesteld in de site van Eschbach (Zuid-Duitsland) en vernist (UV-vernis) en metalliseert er fotoalbums. Cewe was tevreden over die eerste machine en gaat nu zijn vestiging in Oldenburg (Noord-Duitsland) eveneens met een JETvarnish 3D EVO uitrusten. Het bedrijf zet op die manier zijn differentiatiestrategie op basis van de veredeling van fotoalbums voort. Michael Bül, technisch directeur van de site in Eschbach, verklaart de technologische keuze: "Ons bestek telde 4 essentiële punten. In de eerste plaats moest het systeem steunen op een industriële en echt operationele oplossing die haar waarde al bewezen had, zowel om UV-vernis aan te brengen als om te metalliseren. Vervolgens moest die industriële lijn al onze producten/formaten kunnen verwerken en moest ze zich in onze productiestroom kunnen integreren om de productiviteit op peil te houden. Tegelijk moest ook het kwaliteitsniveau van de UV-vernis en het metalliseren hoog genoeg zijn. Ten slotte moest de gekozen fabrikant over een doeltreffende dienst na verkoop en een O&O-afdeling beschikken die oor hebben naar onze behoeften wegens het strategische belang dat deze investering voor Cewe heeft. Op al die vlakken kwam MGI aan onze verwachtingen tegemoet wat ons heel natuurlijk bij de JETvarnish 3D EVO gebracht heeft." De JETvarnish 3D EVO is uitgerust met een door AI gestuurde scanner die het mogelijk maakt om de vernistoevoer voor elk vel in real time te corrigeren.

Cewe produceert meer dan 6 miljoen fotoalbums per jaar en heeft een klantendienst die 7 dagen op 7 beschikbaar is. Klanten kunnen bij de groep kiezen uit tot 50 modellen van fotoalbums en bijna 1000 verschillende fotoproducten.

De eerste digitale veredelingspers JETvarnish staat opgesteld in de site van Eschbach (Zuid-Duitsland) en vernist (UV-vernis) en metalliseert er fotoalbums. Cewe was tevreden over die eerste machine en gaat nu zijn vestiging in Oldenburg (Noord-Duitsland) eveneens met een JETvarnish 3D EVO uitrusten. Het bedrijf zet op die manier zijn differentiatiestrategie op basis van de veredeling van fotoalbums voort. Michael Bül, technisch directeur van de site in Eschbach, verklaart de technologische keuze: "Ons bestek telde 4 essentiële punten. In de eerste plaats moest het systeem steunen op een industriële en echt operationele oplossing die haar waarde al bewezen had, zowel om UV-vernis aan te brengen als om te metalliseren. Vervolgens moest die industriële lijn al onze producten/formaten kunnen verwerken en moest ze zich in onze productiestroom kunnen integreren om de productiviteit op peil te houden. Tegelijk moest ook het kwaliteitsniveau van de UV-vernis en het metalliseren hoog genoeg zijn. Ten slotte moest de gekozen fabrikant over een doeltreffende dienst na verkoop en een O&O-afdeling beschikken die oor hebben naar onze behoeften wegens het strategische belang dat deze investering voor Cewe heeft. Op al die vlakken kwam MGI aan onze verwachtingen tegemoet wat ons heel natuurlijk bij de JETvarnish 3D EVO gebracht heeft." De JETvarnish 3D EVO is uitgerust met een door AI gestuurde scanner die het mogelijk maakt om de vernistoevoer voor elk vel in real time te corrigeren.Cewe produceert meer dan 6 miljoen fotoalbums per jaar en heeft een klantendienst die 7 dagen op 7 beschikbaar is. Klanten kunnen bij de groep kiezen uit tot 50 modellen van fotoalbums en bijna 1000 verschillende fotoproducten.