Dat ongewone formaat moet het mogelijk maken om in te spelen op de groeiende vraag naar drukopdrachten in kleine oplagen buiten de standaardformaten. De Xerox iGen4, die onder andere met een ingebouwde spectrofotometer uitgerust is om de kleurregeling te automatiseren, haalt een snelheid van 110 pagina's per minuut.

JCB-GAM is in Waver gevestigd en telt 47 medewerkers. Het bedrijf heeft vier offsetpersen: twee stuks van de Roland 700 in het formaat 74 x 104 cm (een achtkleurenpers met omkeereenheid en een zeskleurenpers met verniseenheid), een Roland 500 (vier kleuren en een verniseenheid) en een Heidelberg Quickmaster (twee kleuren, formaat 32 x 45 cm). De digitale afdeling beschikte al over twee exemplaren van de Xerox iGen3. De nieuwe iGen4 vervangt een van die twee persen.

Dat ongewone formaat moet het mogelijk maken om in te spelen op de groeiende vraag naar drukopdrachten in kleine oplagen buiten de standaardformaten. De Xerox iGen4, die onder andere met een ingebouwde spectrofotometer uitgerust is om de kleurregeling te automatiseren, haalt een snelheid van 110 pagina's per minuut.JCB-GAM is in Waver gevestigd en telt 47 medewerkers. Het bedrijf heeft vier offsetpersen: twee stuks van de Roland 700 in het formaat 74 x 104 cm (een achtkleurenpers met omkeereenheid en een zeskleurenpers met verniseenheid), een Roland 500 (vier kleuren en een verniseenheid) en een Heidelberg Quickmaster (twee kleuren, formaat 32 x 45 cm). De digitale afdeling beschikte al over twee exemplaren van de Xerox iGen3. De nieuwe iGen4 vervangt een van die twee persen.