Limego, gevestigd in het Duitse Gelsenkirchen, is een volledig digitale uitgeverij die geen offsetpersen bezit. Voorheen besteedde het bedrijf de grote oplages uit aan offsetdrukkerijen in de omgeving. Met de installatie van de HP Indigo 120K digitale pers is het de bedoeling dat Limego alle printactiviteiten in huis kan uitvoeren.

"Onze bètatests van de HP Indigo 120K digitale pers hebben de manier waarop we onze business hier bij Limego runnen echt getransformeerd", zegt Dirk Reinhardt, bestuurder bij Limego. "We kunnen nu alles intern produceren met een echte offsetconversie dankzij de snelheid en productiviteit die deze nieuwe en innovatieve digitale pers biedt."

Limego, gevestigd in het Duitse Gelsenkirchen, is een volledig digitale uitgeverij die geen offsetpersen bezit. Voorheen besteedde het bedrijf de grote oplages uit aan offsetdrukkerijen in de omgeving. Met de installatie van de HP Indigo 120K digitale pers is het de bedoeling dat Limego alle printactiviteiten in huis kan uitvoeren."Onze bètatests van de HP Indigo 120K digitale pers hebben de manier waarop we onze business hier bij Limego runnen echt getransformeerd", zegt Dirk Reinhardt, bestuurder bij Limego. "We kunnen nu alles intern produceren met een echte offsetconversie dankzij de snelheid en productiviteit die deze nieuwe en innovatieve digitale pers biedt."