Op vrijdag 27 januari is de installatie van de eerste Acuity Ultra Hybrid LED ter wereld bij Echo House in het Britse Surbiton van start gegaan. Dat partnerbedrijf van Fujifilm dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van displays voor grote merken, beschikte al sinds 2018 over een vlakbedprinter Acuity Select en een eerste Acuity Ultra.

Hybride pers

"Die machine is nog altijd even efficiënt, maar we hebben ze wel moeten verplaatsen om plaats te maken voor die van de nieuwe generatie. We zijn erg blij dat we opnieuw als pionier gekozen werden", zegt Peter Onyskiw, operationeel directeur bij Echo House. "We zijn in een erg innovatieve en creatieve sector aan de slag. We werken voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld met merken die bijzondere hoge verwachtingen van onze diensten koesteren. De Acuity Ultra Hybrid LED combineert een uitzonderlijke kwaliteit met een grotere flexibiliteit dankzij zijn hybride karakter en dat geeft ons nog meer creatieve mogelijkheden om aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen, en die zelfs te overtreffen", gaat hij voort.

De Acuity Ultra Hybrid LED werd vorig jaar op Fespa voorgesteld. Fujifilm heeft het hele gamma Acuity onder handen genomen en het gebruiksgemak en de ROI (return on investment) ervan verhoogd. De hybride pers met een drukbreedte van 3,3 m bedrukt zowel stijve als soepele dragers en haalt een snelheid tot 218 m²/uur en een maximumresolutie van 1200 x 1200 dpi.

Op vrijdag 27 januari is de installatie van de eerste Acuity Ultra Hybrid LED ter wereld bij Echo House in het Britse Surbiton van start gegaan. Dat partnerbedrijf van Fujifilm dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van displays voor grote merken, beschikte al sinds 2018 over een vlakbedprinter Acuity Select en een eerste Acuity Ultra. "Die machine is nog altijd even efficiënt, maar we hebben ze wel moeten verplaatsen om plaats te maken voor die van de nieuwe generatie. We zijn erg blij dat we opnieuw als pionier gekozen werden", zegt Peter Onyskiw, operationeel directeur bij Echo House. "We zijn in een erg innovatieve en creatieve sector aan de slag. We werken voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld met merken die bijzondere hoge verwachtingen van onze diensten koesteren. De Acuity Ultra Hybrid LED combineert een uitzonderlijke kwaliteit met een grotere flexibiliteit dankzij zijn hybride karakter en dat geeft ons nog meer creatieve mogelijkheden om aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen, en die zelfs te overtreffen", gaat hij voort.De Acuity Ultra Hybrid LED werd vorig jaar op Fespa voorgesteld. Fujifilm heeft het hele gamma Acuity onder handen genomen en het gebruiksgemak en de ROI (return on investment) ervan verhoogd. De hybride pers met een drukbreedte van 3,3 m bedrukt zowel stijve als soepele dragers en haalt een snelheid tot 218 m²/uur en een maximumresolutie van 1200 x 1200 dpi.