De Canon LabelStream UV-pers werd voor het eerst gedemonstreerd op de Labelexpo Europe 2019 in Brussel. De pers heeft een outputvolume tot 1.845 m²/uur, een printbreedte van 410 mm en een snelheid van 75 m/min. Dankzij inline afwerking en veredeling kunnen de doorlooptijden van printjobs verder worden verkort. Oschatz Visuelle Medien installeert de pers om te voldoen aan de steeds krappere deadlines en de toenemende vraag naar kleinere series.

Canon's LabelStream is bekroond met de Fogra Process Standard Digital (PSD) Print Check specificatie. De certificering bevestigt dat de kleurconsistentie, uniformiteit, detailscherpte en stabiliteit van de oplages van de LabelStream 4000 beantwoorden aan de eisen van de PSD-specificaties. Met de optie voor een inkjetkanaal voor wit, waardoor een witte inktopaciteit tot 80% wordt gehaald, en de mogelijke uitbreiding met een oranje kanaal, hebben converters toegang tot uitgebreidere toepassingsmogelijkheden.

De nieuwe pers is een hybride configuratie, met inbegrip van een flexodrukeenheid, koudfolie en semi-roterend stansen naast de 5-kleuren (CMYK+W) digitale printeenheid. Op de 5.000 m² grote productielocatie van het bedrijf staan naast de twee bestaande Canon Colorado 1640 ook nog eens twee Colorado 1650 grootformaatprinters

Oschatz Visuelle Medien werd in 1922 opgericht als gespecialiseerd fotolabo en heeft nu meer dan 60 mensen in dienst in de pre-press, creatieve printproductie, logistiek en voor de installatie en decoratie op locatie. Op de foto: Joel Oschatz (CEO) en Daniel Oschatz (CEO)

De Canon LabelStream UV-pers werd voor het eerst gedemonstreerd op de Labelexpo Europe 2019 in Brussel. De pers heeft een outputvolume tot 1.845 m²/uur, een printbreedte van 410 mm en een snelheid van 75 m/min. Dankzij inline afwerking en veredeling kunnen de doorlooptijden van printjobs verder worden verkort. Oschatz Visuelle Medien installeert de pers om te voldoen aan de steeds krappere deadlines en de toenemende vraag naar kleinere series. Canon's LabelStream is bekroond met de Fogra Process Standard Digital (PSD) Print Check specificatie. De certificering bevestigt dat de kleurconsistentie, uniformiteit, detailscherpte en stabiliteit van de oplages van de LabelStream 4000 beantwoorden aan de eisen van de PSD-specificaties. Met de optie voor een inkjetkanaal voor wit, waardoor een witte inktopaciteit tot 80% wordt gehaald, en de mogelijke uitbreiding met een oranje kanaal, hebben converters toegang tot uitgebreidere toepassingsmogelijkheden.De nieuwe pers is een hybride configuratie, met inbegrip van een flexodrukeenheid, koudfolie en semi-roterend stansen naast de 5-kleuren (CMYK+W) digitale printeenheid. Op de 5.000 m² grote productielocatie van het bedrijf staan naast de twee bestaande Canon Colorado 1640 ook nog eens twee Colorado 1650 grootformaatprinters Oschatz Visuelle Medien werd in 1922 opgericht als gespecialiseerd fotolabo en heeft nu meer dan 60 mensen in dienst in de pre-press, creatieve printproductie, logistiek en voor de installatie en decoratie op locatie. Op de foto: Joel Oschatz (CEO) en Daniel Oschatz (CEO)