Reynders beschikt met HP Indigo, Xeikon en Agfa dotrix reeds over digitale labelpersen. Nu komt daar de nieuwe Domino N600i bij. Het printsysteem heeft een resolutie van 600 dpi en is in staat kleine inktdruppeltjes van 6 pl te spuiten. De productiesnelheid bedraagt 50 tot 70 meter per minuut. In combinatie met de standaard breedte van 333 mm betekent dit tot 1.500 m² per uur. De fabrikant zegt dat met de pers meer dan 80 % van de Pantone-kleuren kunnen worden geprint. De pers is bij Reynders gekoppeld aan een Esko-workflow.

Reynders fungeert als beta test site voor de Domino N600i en zet de machine in voor het drukken van oplages tot 3000 lopende meters. De Belgische labeldrukker werkt met Domino nog samen aan de ontwikkeling van nieuwe inkten en bekijkt de integratie van inline stanstechnologie in de N600i productielijn.

Reynders Label Printing heeft zes gespecialiseerde drukdivisies en 8 productievestigingen verspreid over Europa en Azië. Het bedrijf beschikt over 60 drukpersen en meer dan 450 drukstations voor een hele reeks van druktechnieken: flexo, offset, hoogdruk, zeefdruk, droge toner, vloeibare toner en inkjet.

Reynders beschikt met HP Indigo, Xeikon en Agfa dotrix reeds over digitale labelpersen. Nu komt daar de nieuwe Domino N600i bij. Het printsysteem heeft een resolutie van 600 dpi en is in staat kleine inktdruppeltjes van 6 pl te spuiten. De productiesnelheid bedraagt 50 tot 70 meter per minuut. In combinatie met de standaard breedte van 333 mm betekent dit tot 1.500 m² per uur. De fabrikant zegt dat met de pers meer dan 80 % van de Pantone-kleuren kunnen worden geprint. De pers is bij Reynders gekoppeld aan een Esko-workflow.Reynders fungeert als beta test site voor de Domino N600i en zet de machine in voor het drukken van oplages tot 3000 lopende meters. De Belgische labeldrukker werkt met Domino nog samen aan de ontwikkeling van nieuwe inkten en bekijkt de integratie van inline stanstechnologie in de N600i productielijn.Reynders Label Printing heeft zes gespecialiseerde drukdivisies en 8 productievestigingen verspreid over Europa en Azië. Het bedrijf beschikt over 60 drukpersen en meer dan 450 drukstations voor een hele reeks van druktechnieken: flexo, offset, hoogdruk, zeefdruk, droge toner, vloeibare toner en inkjet.