De eerste editie van Empack Namur verwelkomde op één dag meer dan 70 exposanten en bijna 850 professionals uit de verpakkingswereld. "Dit eerste Franstalige evenement waarin kennis delen en netwerken centraal stonden, mag geslaagd genoemd worden", aldus Easyfairs. De laatste Belgische editie dateert van 27 en 28 oktober 2021 in Mechelen. Toen telde de beurs 140 exposanten en ongeveer 3.300 bezoekers.

In Empack Namur stonden er ook een pak seminaries op het programma. Zo'n 220 bezoekers woonden de seminaries van Wagralim, een Waalse innovatiecluster voor landbouw en voeding, bij. Wagralim had onder andere sprekers van Fevia, Certech en van verschillende universiteiten uitgenodigd. Ook de seminaries van FSC en van Plastiwin/Celabor konden op heel wat belangstelling rekenen.

Toekomstige data

Op 14 en 15 september 2022 organiseert Easyfairs de eerste editie van Empack Gent in Flanders Expo, op dezelfde site als 'Transport & Logistics'. Hall 1 wordt er de ontmoetingsplek van de volledige bevoorradingsketen. In 2023 keert Empack op 25 en 26 oktober terug naar de Nekkerhal in Mechelen. De organisator plant daar een grote centrale zone, 'Packaging Innovations', met bijzondere aandacht voor het ontwerp van verpakkingen. De tweede editie van Empack Namur is voorzien voor 16 mei 2024.

De eerste editie van Empack Namur verwelkomde op één dag meer dan 70 exposanten en bijna 850 professionals uit de verpakkingswereld. "Dit eerste Franstalige evenement waarin kennis delen en netwerken centraal stonden, mag geslaagd genoemd worden", aldus Easyfairs. De laatste Belgische editie dateert van 27 en 28 oktober 2021 in Mechelen. Toen telde de beurs 140 exposanten en ongeveer 3.300 bezoekers.In Empack Namur stonden er ook een pak seminaries op het programma. Zo'n 220 bezoekers woonden de seminaries van Wagralim, een Waalse innovatiecluster voor landbouw en voeding, bij. Wagralim had onder andere sprekers van Fevia, Certech en van verschillende universiteiten uitgenodigd. Ook de seminaries van FSC en van Plastiwin/Celabor konden op heel wat belangstelling rekenen.Op 14 en 15 september 2022 organiseert Easyfairs de eerste editie van Empack Gent in Flanders Expo, op dezelfde site als 'Transport & Logistics'. Hall 1 wordt er de ontmoetingsplek van de volledige bevoorradingsketen. In 2023 keert Empack op 25 en 26 oktober terug naar de Nekkerhal in Mechelen. De organisator plant daar een grote centrale zone, 'Packaging Innovations', met bijzondere aandacht voor het ontwerp van verpakkingen. De tweede editie van Empack Namur is voorzien voor 16 mei 2024.