Allen Signs is een familiebedrijf dat in 1965 in Lincoln (VK) opgericht werd en zich op de grootformaatdruk toelegt. Het bedrijf produceert een grote verscheidenheid van signtoepassingen voor zijn klanten.

David Allen, de algemeen directeur, verklaart dat zijn interesse voor de Acuity Prime Hybrid ingegeven is door de polyvalentie en het zuinige inktverbruik van de machine. "De printer stelt ons in staat om onze normale productie uit te voeren met minimaal oponthoud en uitstekende intprestaties", zegt hij.

Volgens Allen kan zijn bedrijf nu met de Acuity Prime Hybrid een ruimere waaier dragers op een efficiëntere en rendabelere manier bedrukken. De machine wordt al ingezet om wandbekleding te drukken, rechtstreeks op platen en zelfs metalige oppervlakken direct te bedrukken. "Qua materialen zijn we nog geen substraat tegengekomen dat niet geschikt is", getuigt Matt Ryder, een printspecialist bij Allen Signs.

De Acuity Prime Hybrid bedrukt net zo goed soepele als stijve dragers.
De Acuity Prime Hybrid bedrukt net zo goed soepele als stijve dragers.
Allen Signs is een familiebedrijf dat in 1965 in Lincoln (VK) opgericht werd en zich op de grootformaatdruk toelegt. Het bedrijf produceert een grote verscheidenheid van signtoepassingen voor zijn klanten.David Allen, de algemeen directeur, verklaart dat zijn interesse voor de Acuity Prime Hybrid ingegeven is door de polyvalentie en het zuinige inktverbruik van de machine. "De printer stelt ons in staat om onze normale productie uit te voeren met minimaal oponthoud en uitstekende intprestaties", zegt hij. Volgens Allen kan zijn bedrijf nu met de Acuity Prime Hybrid een ruimere waaier dragers op een efficiëntere en rendabelere manier bedrukken. De machine wordt al ingezet om wandbekleding te drukken, rechtstreeks op platen en zelfs metalige oppervlakken direct te bedrukken. "Qua materialen zijn we nog geen substraat tegengekomen dat niet geschikt is", getuigt Matt Ryder, een printspecialist bij Allen Signs.