Warneke's Primefire is het eerste digitale druksysteem in B1 formaat in de VS en is wereldwijd de eerste standaardproductiemachine die (in juli) door Heidelberg werd geleverd.

De Primefire inkjetpers print met Samba-koppen van Fujifilm aan een resolutie van 1200 x 1200 dpi, heeft een breed kleurengamma en een stabiele kleurconsistentie.

Heidelberg lanceerde de Primefire 106 op drupa 2016 en maakte de machine in een recordtijd van slechts tweeënhalf jaar klaar voor serieproductie. In Europa testen drie beta-klanten uit de verpakkingsindustrie en de farmaceutische sector deze B1 inkjetpers.

Warneke's Primefire is het eerste digitale druksysteem in B1 formaat in de VS en is wereldwijd de eerste standaardproductiemachine die (in juli) door Heidelberg werd geleverd.De Primefire inkjetpers print met Samba-koppen van Fujifilm aan een resolutie van 1200 x 1200 dpi, heeft een breed kleurengamma en een stabiele kleurconsistentie.Heidelberg lanceerde de Primefire 106 op drupa 2016 en maakte de machine in een recordtijd van slechts tweeënhalf jaar klaar voor serieproductie. In Europa testen drie beta-klanten uit de verpakkingsindustrie en de farmaceutische sector deze B1 inkjetpers.