Kartongbolaget i Hälsingborg tekende het contract vorig jaar op Labelexpo in Brussel. Het is tevens de eerste digitale pers voor de Zweedse kartondrukker. De nieuwe pers moet een antwoord bieden op de vraag naar kleinere drukoplages en meer personalisatie. De installatie wordt deze maand afgerond.

De HP Indigo 30000 is een pers die specifiek werd ontworpen voor de vouwkartonmarkt. De pers bedrukt vellenformaten tot 750 x 530 mm in diktes van 250 tot 600 micron. Ze kan worden uitgerust met 4, 6 of 7 kleuren.

Kartongbolaget i Hälsingborg tekende het contract vorig jaar op Labelexpo in Brussel. Het is tevens de eerste digitale pers voor de Zweedse kartondrukker. De nieuwe pers moet een antwoord bieden op de vraag naar kleinere drukoplages en meer personalisatie. De installatie wordt deze maand afgerond. De HP Indigo 30000 is een pers die specifiek werd ontworpen voor de vouwkartonmarkt. De pers bedrukt vellenformaten tot 750 x 530 mm in diktes van 250 tot 600 micron. Ze kan worden uitgerust met 4, 6 of 7 kleuren.