De HP Indigo 50000 is voorlopig uitgerust met 4 kleuren. Het is een B1 duplex rollenmachine met twee achter elkaar opgestelde druktorens. Het beeldformaat bedraagt 29.3 x 44 inch. De pers kan 770 duplex pagina's per minuut in drie kleuren, 575 vierkleuren duplex pagina's en 2300 pagina's per minuut in zwart-wit drukken.

Albelli is een fotoboekenspecialist en was tot augustus 2017 een dochterondernemeing van Cimpress (Vistaprint). Albelli ging oorspronkelijk van start als Albumprinter, een portal waar consumenten hun fotoboeken online konden samenstellen en laten afdrukken. In september 2017 nam Albelli de Nederlandse startup ReSnap over. ReSnap is gespecialiseerd in het met behulp van kunstmatige intelligentie automatisch samenstellen van fotoboeken. Fotoboekenspecialist Albelli richt zijn pijlen eveneens op de groeiende Europese markt van fotoproducten.

De HP Indigo 50000 is voorlopig uitgerust met 4 kleuren. Het is een B1 duplex rollenmachine met twee achter elkaar opgestelde druktorens. Het beeldformaat bedraagt 29.3 x 44 inch. De pers kan 770 duplex pagina's per minuut in drie kleuren, 575 vierkleuren duplex pagina's en 2300 pagina's per minuut in zwart-wit drukken.Albelli is een fotoboekenspecialist en was tot augustus 2017 een dochterondernemeing van Cimpress (Vistaprint). Albelli ging oorspronkelijk van start als Albumprinter, een portal waar consumenten hun fotoboeken online konden samenstellen en laten afdrukken. In september 2017 nam Albelli de Nederlandse startup ReSnap over. ReSnap is gespecialiseerd in het met behulp van kunstmatige intelligentie automatisch samenstellen van fotoboeken. Fotoboekenspecialist Albelli richt zijn pijlen eveneens op de groeiende Europese markt van fotoproducten.